@primecode и ти май си противоречиш. Ясно си пише, че очакват дължината на този стринг да бъде 32 знака, а ти подаваш 8.
Пропускаш да подаваш коректни данни.
Да, така е, пише си. Но не аз си противореча а документацията им. След няколко часа комуникация с тях (отново) се оказа, че дължината трябва да е 8 символа. В момента направих нов тест и се оказа, че с 8 символа нещата взеха да потръгват.
Ами като не работи - берем ядове. Клиента вече взе да ме смята за ... цитат: "Ти мошеник ли си?".Е хубаво, но като спазваш и не работи?
Ако има някакво развитие, може ли да споделиш?
Къде виждаш модули за ДСК? Аз намирам само на екстенза, 300 лева... ако искаш...Re: От: ДСК Директ - модул за плащания
Да, и мен ме интересува. Гледам, че ДСК доста настъпват при уеба. Модули за Опенсорс системи, приложения, добро онлайн банкиране. Трябва това да им го призная.
Точно това имах предвид. Иначе тъпунгерите от ДСК те карат сами да правиш, което не е лошо, ама някак 300 лева ти идва по реално. И което е по-якото , цитирам от тамошния велик съпорт (технически...не мисля) "Имаме клиенти с този модул, но ние не можем да препоръчаме външни услуги...." При въпрос "Върши ли работа..." Момент.Къде виждаш модули за ДСК? Аз намирам само на екстенза, 300 лева... ако искаш...
Модулът е супер. Ама като банката ти каже, че не може да гарантира за него, но негови клиенти го ползвали, не знаеш какво да си мислиш. Иначе наистина е супер. Като начало да те питам, ако си го подхванал, какви данни ти иска модула или по-скоро какво имаш дадено от банката, което модула приема и съответно отговаря на твоя акаунт в ДСК.Аз съм си доволен от мобайла, всичко си има. И искам да интегрирам в магазина си за чужбина плащане с карта, за да мога да си пестя по 2-5% от всяка поръчка, плюс по-бързо боравене със средствата. Модула би се изплатил, но неяснотата в поддръжката и инсталацията ме притеснява.
Супер. Много ще съм ти благодарен, ако споделиш, защото имам чувството, че модулът е ОК, но за жалост ДСК или не знам кой от екипа им може да не са си направили труда да го проверят. Иначе за верификацията на сайта, иска се интеграция на техни скриптове, които по никакъв начин не биха улеснили хората, които искат някаква имблементация на пост терминала им.За сега нямам представа, стигнал съм до попълване на някакъв въпросник с тъпотии от ДСК. Като имам яснота ще ти кажа.
Явнос е говори за посайтово одобряване, т.е. адреса от който идва връзката ще има значение. Ще трябва после за другите сайтове същото да се прави при нужда.
Бате, да имаш някакво развитие по въпроса? Успя ли да интегрираш въпросния модул. Или поне отговориха ли ти от него съпорта?За сега нямам представа, стигнал съм до попълване на някакъв въпросник с тъпотии от ДСК. Като имам яснота ще ти кажа.
Явнос е говори за посайтово одобряване, т.е. адреса от който идва връзката ще има значение. Ще трябва после за другите сайтове същото да се прави при нужда.
Дай после инфо какво сте направили. Нали модула си интегрирате?Работим го....
Еми освен да ти пожелая успехи. И да кажеш.Да