Cassiopeia
Active Member
От: От: Re: Дава ли малкия град предимство
Аз теб не мога да те разбера.
Обясни ми, моля те.
Значи имаш къща във Велико Търновско село, нещо по морето и си търсиш и покрай София, за да не е в самия град.
Т.е. ти имаш почти всичко и не казваш къде конкретно ти харесва да живееш? В селото са селяндури. На морето си на курорт, но не можеш целогодишно. Имаш ли вариант да си някъде, където ще ти е удобно отвсякъде? Ей така, просто питам. Не че си привързан към мястото или хората.
Ето това показва, колко различни виждания има всеки за това къде и как иска да живее.
Значи и до утре да спорим къде е хубаво и къде не, няма да се съгласим, това явно се влияе от някакви случки или мечти които ви свързват с това място.
Защото да кажеш че Добрич е хубав град за живеене е нещо като да твърдиш че Котел е такъв или Перник
Аз теб не мога да те разбера.
Обясни ми, моля те.
Значи имаш къща във Велико Търновско село, нещо по морето и си търсиш и покрай София, за да не е в самия град.
Т.е. ти имаш почти всичко и не казваш къде конкретно ти харесва да живееш? В селото са селяндури. На морето си на курорт, но не можеш целогодишно. Имаш ли вариант да си някъде, където ще ти е удобно отвсякъде? Ей така, просто питам. Не че си привързан към мястото или хората.