Ето това е приказка. Ех, какво да си говорим, това е истината. Ходи, блъскай, па после на верандата с студената алкохолна напитка.Значи заключая, че е най голям кеф да се живей в малко градче, близко до голям мегаполис. Бачкаш в офиса в големия град и замръкваш в малкото градче под астмата разпускаш с изстудена мастика и песента на щурчетата, оО кеф
Как го правите това?
През деня да работите вечер да разпускате?
Опитвал съм, но не ми се получава. Мисля за работа денонощно, пари стока, цени доставчици, клиенти, сервиз...
Ям и мисля, пиша тук и мисля, правя кекс... свършвам и пак мисля. работа работа работа.
как да направя така че след работно време да не ми пука?
Ето това е приказка. Ех, какво да си говорим, това е истината. Ходи, блъскай, па после на верандата с студената алкохолна напитка.
Не съм ял кибапчита от 5 месеца и не издържам вече, още един месец остаа до кебапчетата, направооооооооооо...
Оти се изтормоязяваш така... 5 месеца ужас, няма да издържа и 1 седмица, добре че скоро ще набиваш на кебапчета де, че благо са, няма как някой да ме обеди, че кебапчетата са нещо лошо.
А аз знам къде има страхотни кебапчита в София, кво ще кажешНяма пости, просто не знам къде в София има хубави кебапчета.
Троян и Родопите не са лоши места, но след Странджа, всичко бледнее...
След околовръстното на София има симпатични местенца, в които бих се населил и пак ще съм на 20 мин. от столицата. Казаха ми за Долни и Горни Богров, преди Елин Пелин. Задължително да селце или малко градче с много природа. И никакви магистрали и прочие.
Да вземем лятото да направим една среща в Троян, една среща в Родопите и една в Странджа някъде и после ще гласуваме ?
Тука на 10тина километра от Троян има един вир до него идеално за палатки огън и пийване, има доста механички има и къде да се разходиш..само някоя по-битова виличка трябва да се вземе и няма да искате да си тръгвате от тука, ако дойдете