Никво развитие от последното ми влизане.
Защо пусна тогаз темата?
Не оценяваш съветите и труда на хората отделили от времето си за да ти дадат съвет?
Аз никога не съм имала забележки към дизайна на сайта, но пък и не съм експерт.
Сайтът е вече сред любимите ми и влизам периодично да прочета какво ново ни е поднесла Деси.
Това, което сега забелязвам, че е променено е наистина изместеният фокус към продажбата на книги и на мен единствено това не ми харесва.
Деси, вниманието трябва да е насочено към чудесните ти текстове, а не към разни self-help и chick lit книжлета. Знам, продажбите са важни и ти пожелавам много продадени книги през сайта, но сложи себе си в центъра. Хората искат безплатни съвети и в текстовете ти ги има в изобилие.
Продажбите сами ще се случат, щом спечелиш доверието на читателя. Това, като съвет - дерзай!
Много от хората, които влизат въобще не гледат дизайн, а четат. Явно успявам да им дам отговор на въпрос, който ги интересува.
Не влизат да гледат дизайн, ама ако дизайнът им бърка в очото, то четенето става един леко болезнен процес с всички произтичащи от това последствия.
Не влизат да гледат дизайн, ама ако дизайнът им бърка в очото, то четенето става един леко болезнен процес с всички произтичащи от това последствия.
Дизайнът винаги може да се смени. Въпросът е дали читателите лесно се ориентират. Имам предвид навигация, докъпност на статии и книги. Дали трябва да слагам линкове към книги в самите статии или да разчитам хората да си изберат нещо от продуктовите категории. По-скоро ме интересува мнението ви относно маркетинговите стратегии и как въздействам чисто психологически. Много от хората, които влизат въобще не гледат дизайн, а четат. Явно успявам да им дам отговор на въпрос, който ги интересува. Статиите стават вирусни, без да съм дала и една стотинка за фейсбук реклама.
Не мисля, че е лоша идея да слагаш линк към конкретна книга в средата на статия, особено ако е свързана с темата, която разглеждаш.
Идеята да пускаш безплатни книги за директно сваляне също е добра. Искам, обаче да споделя, че имах технически проблеми при опит да сваля книга от сайта ти. Не казвам, че проблемът е в твоя сайт, но при два опита браузерът ми блокира и двата пъти - възможно е проблемът да е свързан с начина, по който е качена книгата или с ... моя телевизор, но накрая се наложи приятел с повече технически познания да ми я свали и изпрати,за да мога да я прочета.
Друг съвет за безплатни, пък и платени книги - Наталия Кобилкина е голям хит в момента, особено във фейсбук. Пуска книги за безплатно сваляне, а в тях също има доста полезни съвети от твоя сегмент. Някои, които са насочени към самоусъвършенстване, подобряване на отношенията между хората в една двойка, отново темите, които и ти разискваш. Мисля, че читателите ще проявят интерес ако пуснеш нещо нейно.
Ето линк ако не си срещала нейни неща, в което се съмнявам. http://free.natalia.bg/10-ключа-dl/...атно)&utm_medium=email&utm_source=getresponse
Успех.
Деси, не се притеснявай за продажбите. Стойностните книги се купуват от всички И аз предпочитам да мина метър, но когато не откривам желаната книга онлайн си я купувам в хартиен вариант. Не мисля, че едното ще пречи на другото. Просто ще бъде лек бонус, който ще спечели уважението на читателите ти. Всеки обича да го черпят.
Можеш разбира се да слагаш просто линк към книга в продажба на сайта ти, когато е свъзана тематично със статията. Зарибявката е голяма работа, знаеш.
Ето за това питах. Какво искат хората, които влизат да да четат.
Не икскам мнението ви като професионални дизайнери и програмисти, а като най-обикновени хора които имат някакъв проблем и търсят решение. Не искам да оценявате дизайн или нещо друго от вашата компетенция, а да кажете лесно ли се ориентирате в постове и продукти.
Аз съм със сериозно късогледство + астигматизъм - не ми беше бръкнато в очото. На непредубеденото очо нищо не му пречи. Някой спомена за качеството на снимките - и то не ми пречи. Виждала съм онлайн магазини с далеееч по-кофти снимки, а там наистина е добре да се търси качество на изображението.
И ние ти отговорихме - сайта е едно лайно.
Има един друг потребител с твоето мислене UNI-WEB.
Ето това ме интересуваше! Благодяра ти още веднъж! Явно ще наблягам на безплатните съвети под формата на статии.
А това:Бмазо поръчва услуга. Ъпхеро изсира едно лайно, което не става за нищо + това не праща темата на клиента + това не довършва докрай обещаното.
Вземи се наметни, щото сигурно си потен от положения труд да хейтиш човек, който е поискал съвет, а не да налагаш личните си виждания за естетика.Не, показа ми грозния сайт, който си му скалъпил с хедър, с височина от 300 пиксела, без лого. Нацвъкани 5 грозни поста и без елементарна подредба. Исках ти го спестя, но щом ще се заяждаш ето ти. Ти, който постоянно сереш в темите на останалите потребители, че само инсталирали един WP и вземали по 300лв затова си направил същото. Изцвъкан Wordpress + платена тема. Поне да се беше постарал за подредбата и да беше пипнал едни цветове. Не е кой знае колко трудно.
А нали знаеш пък какво му е хубавото на късогледството? Че отдалеч всички жени ти изглеждат хубави.