Sky
Well-Known Member
От: От: Дайте мнения за новия ми сайт
nandibandi,
Остави го нека си хейтва. Той само това може. Чувства се засегнат и непълноценен, нали uphero?
Колкото повече хейтваш, толкова повече ще се занижава собствената ти самооценка. Някъде дълбоко в себе си стои утвърждението, че ти си нищо и затова са трябва да си го изкараш на другите, за да си кажеш, че си нещо, че си велик. В теб я няма добротата. Мислиш само за себе си, колкото повече обиждаш другите, толкова повече се издигаш в собствените си очи. Когато повярваш в себе си, ще разбереш че съм много права. Дотогава ще обиждаш наляво и надясно, за да си спокоен. Но, това е само една илюзия. В момента те владеят собствените демони на страха и на съмненията. Страх, че ако покажеш истинската си същност, ще бъдеш нагрубен, обидата отново ще те владее и отново ще попаднеш в омагьосания кръг.
И аз бях като теб, страхувах се от всичко и от всеки, но си дадох сметка, че не нещата трябва да се променят. Всички ние сме уникални и неповторими. Вярвам в себе си и знам, че мога да се справя с всичко! А хейтърите много ми помагат, за да усъвършенствам недостатъците си и да ги превърна в сила!
Колкото повече хейтваш, толкова по-слаб ставаш, а аз и другите, към които са насочени обидите - по-силни!
Чудех се какво да правя и сътворих последния сайт - Загадката, в подписа ми.
Давайте мнения.:wink:
Защо се мъчиш да си оправдаеш малоумите с хейт?Ето за това питах. Какво искат хората, които влизат да да четат.
Не икскам мнението ви като професионални дизайнери и програмисти, а като най-обикновени хора които имат някакъв проблем и търсят решение. Не искам да оценявате дизайн или нещо друго от вашата компетенция, а да кажете лесно ли се ориентирате в постове и продукти.