SoloContraTutti
Well-Known Member
Идат..., идат.
Задължително ли е да съм "против" флууда, но да съм "за" това правило?
Всъщност ограничението е на 200 поста. Не е нужно да има някакъв флуд на постове и теми, реално е нужно да се изкоментират на ден (с читави коментари, разбира се) някоя друга сериозна тема и това реално дава шанс до няколко дни да се достигне желания брой...Идеята е, не да се баца контент, а просто да влезе някой, да види че тук се иска малко повече от това да спамнеш и реално и той да се почувства сигурен в това, че тази част от пазара е регулирана до някаква степен.Ми аз, доколкото се сещам, се регнах, четейки темата за дропшипинга, с адекватни въпроси. По едно време имах към 170-80 коментара, но ми трябваха 300 (май) да видя раздела за фейсбук или пазара, като цяло, не помня, ама и нямам спомен да съм тупал десетки теми от нафталина. Трябва да погледна.
Има, има. Нали си ми обещал една на мен....не само заради забавянето.Докато се наканите да сложите репите и то няма на кой да ги даваш вече
Нанди, никъде в правилника не пише, че трябва в първите си постове да избумкаш безсмислени неща.
Нанди, мислях че тук влизат хора с малко по-високо IQ, та да не се налага и такива неща да им се обяснява. Ако е решил да прави онлайн бизнес в каквато и да е форма, мисля, че това са неща, които дори не е редно да му се обясняват. С годините не е имало нужда, честно казано - рядко са били случаите, в които някой е проявявал несъобразителност, но ще е нужно да ги обогатим малко правилата, защото не искам да си го признавам, но хората масово започнаха да ги мързи да мислят. Не говоря за примера, описан няколко поста по-горе. Като цяло е такава картинката.То и в началото на магистралите не пише ''мачкайте 'ора-трепете се'', ама позволената скорост е предпоставка за това.
Блинки за връщането на репите:
@BlinkyВсеки нов се регистрира с намерението да предложи нещо
хората масово започнаха да ги мързи да мислят. ... Като цяло е такава картинката
Хилядолетният опит на човечеството е съхранен и отразен в т. нар. народно творчество - приказки, вицове, пословици и поговорки. Нима си мислиш, че човека е мръднал духовно последните 10-20-50-200 години?Просто не знам защо е нужно някой да начерви някой, за да го вкара в правилния път....няма ли други начини?
Има.Защо няма негативни репутации?
А нормално ли е да се отворят десет теми с копи/пляс, например?@Вискяр Градинаров , как така да се пише на шльокавица? Това ще ти е приятно ли. Как възприемаш хора в социалните мрежи от твоята националност да ти плескат съобщения и статуси с латиница? Не ми казвай, че намираш това за нормално?