Sky
Well-Known Member
Е само питам, малко ти нямам вяра. Да не вземеш да чийтнеш нещо резултата хахБате, няма угодия, а? Оправено е. Мислях, че ни интересува резултата.
Е само питам, малко ти нямам вяра. Да не вземеш да чийтнеш нещо резултата хахБате, няма угодия, а? Оправено е. Мислях, че ни интересува резултата.
Абе ти май първата ряпа трябва да я дадеш сам на себе си ...Е само питам, малко ти нямам вяра. Да не вземеш да чийтнеш нещо резултата хах
Повярвай ми, това е последното нещо, което бих манипулирал. На мен лично ми е все едно също дали ще има или няма да има, то едни и същи хора ще се шарят.Е само питам, малко ти нямам вяра. Да не вземеш да чийтнеш нещо резултата хах
Допускам, че съм ти в игнора и затова не вземаш отношение по въпроса, който задавам. Не отговаряй лично на мен - отговори на всички. На основание кое нарушение ще се дават репи, при положение, че няма правила.Едните искат репи, защото да слагат на "незаслужени" потребители, други не искат, защото не се чувстват достатъчно хейтъри, за да го ползват. Авторът не сложи никаква анкета. Ще сложа по късно аз. Защото само си коментираме, без дори да знаем общата картинка. Не е идеята да сме мега социалния портал, но някак ми се искаше малко да се наблегне повече на помощта и добронамереността, ни явно не се получава в нашата родна родина. Тук ако не си хейтърите, не си жив някак.
Модерация никога не е имала такава, каквато има в други форуми и това е супер, нещата се регулираха чрез репутациите общо взето.аз гласувах с не.
според мен в един форум на 'предприемачи' трябва да има позитивен дух.
другото, което трябва да го има обаче е: правила и солидна модерация. всичко, което не е по правилата или ако някои пише нещо, дето е питано 100 пъти, без да търси, да се трие. същото и с хейта (не говоря за конструктивна критика).
а и хора дето само хейтят без да дават нищо към дискусията, трябва да се банват.
това разбира се са мои лични размишления
е да, ама сме 2017. а и в момета е пълно с откровен спам, който пречи да се намери полезното съдържание. това и като имаше репи, пак си беше така. примеро имаше един горски ли беше не се сещам, който генерираше спам като за 5 човека и си беше с много прилична репутация.форума си върви от 2006 мисля
Нека видим какво ще е настроението. Тъпо, нетъпо - нали трябва да се и гласува все пак. Щото после ще има, ама вие сложихме, ама не сме го говорили. Нали знаеш, все ще има някой с мнение. Нормално за тук.@Blinky малко тъпо така, 3ма души писнаха за репите и анкета дали да има или да няма, като от няколко месеца в темата "Как ви се вижда новата версия" се обещават репутациите. Единия го е страх да не му замине новия акаунт, другата потребителка освен във офтопик теми не може да влезе с адекватно мнение, а третият пък има 80 мнения от 10 години и му е все тая.
@Blinky малко тъпо така, 3ма души писнаха за репите и анкета дали да има или да няма, като от няколко месеца в темата "Как ви се вижда новата версия" се обещават репутациите. Единия го е страх да не му замине новия акаунт, другата потребителка освен във офтопик теми не може да влезе с адекватно мнение, а третият пък има 80 мнения от 10 години и му е все тая.
Нанси, май не си минавал през правилата, за да видиш, че има такива от много време.
Спокойно блинки, тя така си говори, още в предната тема влезе с обидите, после искаше да не сме я обиждали, после пък взе че се сети какво е писала, абе като цяло има някакви проблеми с нервите отвреме навреме, нали е жена.
Къде видя 30 теми за покемон акаунта?
https://www.predpriemach.com/search/488302/
В дискусиите за пазара мисля, че са достъпни и достатъчно за целите на форума. Ако нещо липсва, има начин да се направи тема там и да се развие, с цел да се направят нови, но само ако има нужда.Блейки, къде са правилата? Моля, покажи нещо различно от това, което постнах - ще се извиня, обещавам. Това, което постнах НЕ са правила, които при нарушение ще бъдат наказвани със санкции.
Никога не са били мотиватор тия репутации за качество съдържание. По скоро който иска да прави бизнес и да гради авторитет, това е. Друго не ги интересува. Това бате наблюдавам през годините. Виж тук... мога да ти препоръчам във всяка област някой, защото просто съм го виждал какво споделя и какво прави тук. И това е...едните са експерти, другите плънка...това не може и Господ да го промени, ти мислиш че репите ще могат.И @Blinky замисли се, като се сложат репутации, ако се резетнат ( едва ли пазите старите ) , всеки ще се втурне да пуска добър контент и за известно време ще се увеличи супер много полезния контент с цел да се вдигнат репутациите . А банди като се замисля, ти бая офтопик теми ще трябва да пускаш , ще видиш зор.
В дискусиите за пазара мисля, че са достъпни и достатъчно за целите на форума.
Не разбрах какво очакваш от мен, но точно ти да говориш за оплакване и драми е леко смешно.очаквам десетки теми хора като нандидо оплакващи се и драматизирайки
сега единствено което виждам е фейсбуук страници, профили, малко офтопикче, спам щото да ни е весело, и като цяло е това.