Абе и аз гласувах, ама с мен или без мен циркът ще си върви. Та викам, поне да си пусна гласа, не че има някакво значение. Ама, за разлика от сините зомбита демократи, аз не вярвам в тая политическа система, тъй че - нямам особени очаквания от нея. Те обаче, вярват на глупостите на лидерчетата им, като типични комсомолци. И сега е адски забавно, когато някой от лидерчетата се изтърве и им каже истината в очите :lol:и избирателите на бареков са дебили - и той по бойко плю
и избирателите на нфсб са дебили - и те не щат бойко
че избирателите на атака са дебили - то ясно още от предишните избори
гласувалите са първанов - дебили
гласувалите за местан - дебили
най-дебили са гласувалите за бойко
само ти си различен
*да се спази докрай политическата коректност и аз съм дебил, но не съм гласувал за рб
Истината е,че Разформираторите са по-голямо зло и от ДПС.
Какво има да се обосновавам,това си е моето мнение,не го налагам на никой.Тези мърши-разконсерватори обиколиха сума ти партии и формации през последните 14-15г.,то не беше СДС,после ОДС,после НДСВ,послеДБГ,ДСБ и не знам си още колко абревиатури.Всяка една предишна абревиатура е свързана с огромни кражби и престъпления срещу благото на народа.И цялата тази миграция е все с цел да се докопат до кокала,като стадо хиени.Виждам ги така,както през 2001 виждах царя,по-мазен от всякога,освирепял от глад,беше заложил в английска аукционна къща медалите на дядо си,ама това повечето не го знаете.Би ли се обосновал?
Едни ги избират, а други се съгласяват с това (като не гласуват) и в крайна сметка каквото повикало, такова се и обадило. Всеки народ заслужава управниците си.мафията пак си има държава - герб, дпс, бареков, пъванов, куневица, пеевски и ония малоумници от нфсб. сега предстои театрото как да го представят като истинско на баламурниците (нас)
Какво има да се обосновавам,това си е моето мнение,не го налагам на никой.Тези мърши-разконсерватори обиколиха сума ти партии и формации през последните 14-15г.,то не беше СДС,после ОДС,после НДСВ,послеДБГ,ДСБ и не знам си още колко абревиатури.Всяка една предишна абревиатура е свързана с огромни кражби и престъпления срещу благото на народа.И цялата тази миграция е все с цел да се докопат до кокала,като стадо хиени.Виждам ги така,както през 2001 виждах царя,по-мазен от всякога,освирепял от глад,беше заложил в английска аукционна къща медалите на дядо си,ама това повечето не го знаете.
Бялата златка е по-скоро нещо като бълха или срамна въшка,докато разфасователите са туморно образувание.На тези избори не гласувах.мърша е бялата златка ВС, за която си гласувал не веднъж!
Т.е. искаш да кажеш, че остави друг вместо теб да реши твоята съдба и тази на държавата ти за следващите 4 години? Странно е хем уж да не си доволен от настоящото положение на държавата (или си доволен?!), хем да не искаш промяна и да оставяш други да продължават да избират вместо теб все същото.На тези избори не гласувах.