Всеки учи нещо тук във форума. Някои и така учат нещо. Ще стане по-добър или поне ще разбере как да не се спами, а да се предлага като нормален търговец услугите си. Сега гледаме някакви зачатъци на спам от доста нахален характер.И в крайна сметка изкара ли поне някой лев?
Btw, ако е готов да вдигне нивото е време да почне с абв мейл спам
Да, ще го върнем.Мисля, че идеята за забрана за ползване на лични съобщения при под 10 поста например, е добра. @Blinky
Това да си упорит до някъде е добре, ама и да си дебелоглав, вече си е кофти като е комбинират. Аз се чудя след толкова писане за него, след толкова оплакващи се потребители всеки пък, как още има пазар тук? Какво точно е продал и на кой и как успява да пробие измежду всичко това, дори ника му да е n-ти.Упорит е като глист и мен ме беше подхванал! Но е лъжа, че първо върши услугата и после се плаща! Кучето още преди време е искал пари напред!
Който е работил с него знае. Защо? Да не е писал нещо?ъъ, не ми казвайте че, имейла на въпросния потребител е milsems at джимейл.com?!?!?
От години не бях влизал тук, а преди час-два му платих за добавяне в директории...Пропуснал съм тази темаКойто е работил с него знае. Защо? Да не е писал нещо?
Да, копелето само досаждаше. Мисля, че ще си изпълни задачата, колкото и крива да е тя щом по такъв начин я пробутваше на хората.Той май не е изпържил никого, просто спами на поразия... Без да трябва и без нясой да му е искал нищо..
Така е, но трябва да си мазохист за да работиш с негоДа, копелето само досаждаше. Мисля, че ще си изпълни задачата, колкото и крива да е тя щом по такъв начин я пробутваше на хората.
Дяволски си прав. Паси досадата божия. Лепва се за теб и се почва един тормоз.Така е, но трябва да си мазохист за да работиш с него