Ахахха, да да, тук си адски прав, такава упоритост би се възнаградила от колекторските фирмиПо-скоро от тези кредито-събирачи, там ще пожъне успехи. Някаква работа, с която да виси на хората на глава и да ти тормози постоянно.
Еми путни му телефона, после като дойде да реве, админите да дадат твоите данни да се оправяш с него и органите, които е вдигнал на крак. Такива хора като него са страшни утайки, сигурно ще му мине през ума да го направи. Въпросът е да не му даваше козове. Колкото до данните, и така си го знаем. Глупакът му с глупак се регва все с подобни никове.Имам неговото позволение да ползвам егн-то му. Както и телефонните номера. Иначе за какво ми ги е дал?
Вчера съм му писал, че ще му пусна данните във форума. Няма нищо против.
Питай ни нас админите тук, направо едно 20-30 профила е направил, постоянно гледаме репорти от него и не знам точно какво очаква да се случи, а както гледаме и е почнал здраво да пържи хора. Явно след като го режат на много места му е по-лесно да измами 1-2ма, отколкото да свърши работа на някой, пазейки се от това да не го баннат, защото прекалява с упорството си.Аз не го познавам, но знам че е много напорист. Ако само предлага да свърши някаква работа и да си изкара за храна, незнам защо толкова се сърдят някои. В този труден живот да си изкара някой лев човека и то с качване в директории. Просто много напорист беше едно време, но предлагаше ниски цени да свърши нещо, което няма лошо.
Копелето е кретен и определено има проблеми с главата. Дори и да му дадеш сигнал, че не се занимаваш с маркетинг на сайтове, няма значение, ще те спамне, на супер произволен принцип или по-скоро на принципа, максимално повече докато не отнеса банна за пореден път. Пълен кретен. Този глупак има ли фейсбук да му видим идиотската физиономия.Сега свързах две и две, преди година ме беше наспамил по емайл, наскоро преди месец пак, помислих, че е някакъв сериозен колега и за жалост му отговорих и от тогава периодично, все промоции ми прави оферти за публикуване на 10-20 сайта.
Копелето е кретен и определено има проблеми с главата. Дори и да му дадеш сигнал, че не се занимаваш с маркетинг на сайтове, няма значение, ще те спамне, на супер произволен принцип или по-скоро на принципа, максимално повече докато не отнеса банна за пореден път. Пълен кретен. Този глупак има ли фейсбук да му видим идиотската физиономия.
Може би е това, фейк като целия му живот:
Log into Facebook
Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.www.facebook.com
Не ти трябват телефона и глупости, @nikolai.mt
Изтипосали са го в целия интернет, ето едно място:
pazarluk.com/ad/Izmamnik-Seo-optimizaciq-Milen-Karastoqnov-0883301506-Vnimanie-sfDxl.html