Директории от milsems?

Станимир И

Well-Known Member
Не знам дали е тука мястото, ако не е моля да махнете темата.

Тука един пич ми предлага някакви реклами :) аз много не разбирам и да се допитам до вас.

Ето линкче към съобщенията :)

https://imgur.com/a/E7a18Z7

Да и какво? Работа. Ако ти е нужно плащаш и изработвам това, което ти е нужно. Няма измама :)

Добавяне на сайт в 100 български директории, фирмени каталози, сайтове за обяви, социални мрежи за 25лв на сайт. Срок на работа 15 дена за цялата поръчка.
Получаваш рапорт в снимки и поща с актуализациите на сайтовете.
Аз решавам каква цена да сложа.

Има тема по случая: https://www.predpriemach.com/thread...-събмит-по-директори-от-странни-никове.77027/

Този болен човечец тормози форума вече може би от 2 години. Като в първата съм се опитвал да водя нормален разговор с него, но продължи да спами хората на лични и на стените им, за това сега при всеки опит, хората си дават репорт и му се слага перманентен бан. За жалост, той е упорит и се регва нон стоп с различни юзъри и от различни IP адреси. Всеки, ако иска, може да прави бизнес с него на своя отговорност. За мен лично това не е нормално.

Юзърката от 2015 година с регистрация във форума и не знае за milsemа:) А що се отнася за milsem, то това е брутален маркетингов пропуск, как си я забравил 4 години вече не знам...

Той ще се оправи когато няколко човека от форума му поръчат и не му платят. Сам ще се откаже

Здрасти. Аз съм milsem .Всъщност са ме лъгали вече 3 пъти. Свършвам работата и неплащат покриват се. @Blinky мерси за квалификациите. Всъщност ако @Blinky махне бана на milsem ще си пусна тема като се освободя. Все пак съм с положителен iTrader, моля това да се вземе под внимание.

Здрасти. Аз съм milsem .Всъщност са ме лъгали вече 3 пъти. Свършвам работата и неплащат покриват се. @Blinky мерси за квалификациите. Всъщност ако @Blinky махне бана на milsem ще си пусна тема като се освободя. Все пак съм с положителен iTrader, моля това да се вземе под внимание.
Не е въпросът че имаш положителен Айтрейд, а това че спамиш на куче. Според теб, колко от потенциалните ти клиенти биха се възползвали след спам? Оооо да, имейл маркетинга, нали така е модерно да се нарича спама, върши работа... Да ама на възраст след 40+ върши работа мейл маркетинга който не е доброволен. Интересен ми е отговора ти. Например, аз никога не бих се възползвал от услуга, която ми се предлага след спам. А това че имаш 100 акаунта и всичките са банати, трябва да ти говори че явно грешката е в теб, а не в нас или в Blinky.
Поздрави

Ами и от спам съм намерил доста работа. Има много потенциални клиенти които не са видели тема за link building а им трябва. Намерил съм много работа така. Даже още съм зает. Но да прав си темата си е преоритет

Ами и от спам съм намерил доста работа. Има много потенциални клиенти които не са видели тема за link building а им трябва. Намерил съм много работа така. Даже още съм зает. Но да прав си темата си е преоритет
Явно с теб наистина не може да се излезе на глава!
Приятна вечер!

Е аз вече ще си пусна тема. Щом не го удобрявате писането на лични, значи няма.
Темите са за това. Мерси и поздрави!

Много хубаво, но не и тук. Айде, пак регни нов ник. ;)

Blinky няма как да ти махне бана особено като сме говорили по въпроса над 100 пъти. ;)

Не знам как ме е пропуснал до сега аз прочем съм редовен :Х добре че не платих на този човечец :Х :D щеше да ме плъзне :Х Благодаря приятели за инфото :)

• Like
Реакции: xvi_
Поне 10. След тях спрях да ги броя. Ама мисля, че тази година ще надмине миналогодишното си "аз" :)
А защо няма забрана за изпращане на ПМ от нови потребители? Така спамът ще секне веднага

Поне 10. След тях спрях да ги броя. Ама мисля, че тази година ще надмине миналогодишното си "аз" :)
Това е направо похвално за момчето :D Това доказва, че е упорит. 10 акаунта да ти баннат и да продължиш да правиш същото, евалата :D :D :D

Горе