strana
Well-Known Member
Това да си продадеш бг сайт е все едно, както са си продавали ''боновите книжки'' през 90-те
Съжалявам за офтопика.
Уместно сравнение, BTW... От колко време съм в този форум, сигурно поне 6-7 години, а досега не съм видял да стане публична нормална сделка за сайт. Максимумът ми тук бе 1000 лв. на ЛС и то от другата страна лъхаше такова тържество, гаче е сключил сделката на века. В края на краищата, това е си основна заплата на български държавен чиновник. Иначе във всяка тема флудерите пискат "дай на ЛС, дай еди-кво си...", но трябва човек да е малоумен, за да разчита на сделка с тях. Ако им пуснеш висока за тях цена - пискат що е висока, ако им пуснеш евтини цени, пискат кви па са тия евтинии...
Има си определен манталитет за пазарене (удоволствието от пазарлъка) и това е разбираемо. Така е почти навсякъде на Балканите, при турците е така, при арабите, при циганите... обаче пък някои чисто пазарни неща трябва да остават неприкосновени, за да стане нещо наистина. Съответният пазар и правилата за съответната сделка. Иначе не виждам каква е разликата с другите теми - все си е същото бърборене, ломотене и високопарни фрази от недоразвити средношколци.