Здравейте колеги,реших и аз да пусна своя тема за добавяне на харесвания-услугата е свързана само с БГ пазара!Искам да кажа,че отдавна се занимавам с добавянето на фенове,но до този момент не предлагах услугата във форума.Като за начало предлагам промоционални пакети само за потребители на форума:
- 5 000 фена - По договаряне
- 10 000 фена - По договаряне
- 20 000 фена - По договаряне
Плащането става по Epay.bg/Банков превод,като за нови потребители или съмнителни за мен лица искам парите преди работа,за сериозни потребители плащането става след свършена работа.
Ревю-та - 6/6 :
Ревюто от колегата беше прекрасно.
Толкова активни 200 фена не бях виждал.
Поръчал съм си най големия предлаган пакет и съм много доволен
от начина на работа.
Препоръчвам колегата.
От неговите фенове съм много доволен.
Пуснах три публикации след добавянето на феновете и съм много приятно изненадан. Въпреки че страницата има едва 350 фена, всеки един пост е лайкнат поне два пъти (говоря за последните 5 минути).
Феновете не бяха добавяни много бързо, но пък за сметка на това има както много жени, така и мъже. Мисля, че е горе-долу равно съотношението.
Определено препоръчвам колегата и най-вероятно в близкото бъдеще ще поръчам един от големите пакети.
ПС. Получи реп от мен, един вид като компенсация за безплатното ревю, тъй като не се вписвах малко в критерия
Изключително бързо и качествено свършена работа. Над 200 реални фена за по-малко от 10 минути. Получих и бонус - публикация в голяма fb страница. Много съм доволен, препоръчвам колегата с две ръце! Отдалеч личи, че наистина си разбира от работата.
Възползвах се от едното ревю. Наистина бързо добавени фенове (което се надявам да се избягва при по-големите пакети). Бяха повече от 200 със сигурност, но добрите търговци правят точно така заради последващите Unlikes.
Доволен съм! Смятам да пробвам и някой от по-големите пакети. Успех и много поръчки!
Изключително съм доволен Добави ми повече от 200 фена!
При нужда ще поръчвам при теб.
Поздрави и благодаря
Страшно доволен съм от ревюто. Дори колегата качи 250 фена, а не предвидените 200. Феновете са активни и скоро ще се възползвам от услугите му. Препоръчвам!!!
При поръчка уточнявам с клиента срока на изпълние,който ще бъде спазван стриктно от мен!
* Запазвам си правото да променям промоцийте по всяко време,както и да отказвам поръчки.
За контакти с мен: Лично съобщение или скайп eros__pk
Последно редактирано: