Ами то и при лайкджакинга разбират... само че в последствие :lol:Добре аз имам малко по-различен въпрос - Хората разбират ли какво лайкват или си мислят че лайкват нещо друго?!
Ами то и при лайкджакинга разбират... само че в последствие :lol:
Ами щом дава гаранция, че няма опасност за страниците, не виждам какъв е проблема - никой няма да си даде кокошката дето снася златни яйца....Аз не знам кво му наскачахте , човека няма да ви каже метода си да не е луд ? нека купи някой друг и ще видим какви са отзивите, пък тогава да съдим ?
как точно ги правиш, трябва да обясниш!
То и за това е такова реването от конкуренцията
Здравей виждам, че имаш репутация във форума бих ти предложил пакета от 15к страница за 170лв и бих ти демонстрирал как добавяме феновете с уговорката след това да напишеш в темата дали си доволен.Чакам отзвиви, ако е такава услугата какво е презентира то на тези цени си е направо без пари
Здравей виждам, че имаш репутация във форума бих ти предложил пакета от 15к страница за 170лв и бих ти демонстрирал как добавяме феновете с уговорката след това да напишеш в темата дали си доволен.
А относно изказванията на baydan той покрай тия опити да изчисти форума от тарикатлъци най много форума да се изчисти от него
Петко прочети на Байдан подписа и не го коментирай
В тази държава всеки е невинен до доказване на противното - Запишете се за услугите му докажете че мами и тогава го обвинявайте - До тогава изказванията ви са си чиста проба клевета.
И Байдан и Недялков явно имат интереси в този бизнес щом се палят толкова и опитите им да прецакат темата са смешни
Здравей няма как да предложа безплатни ревюта тъй като колегата с който работя не иска.Здравей,
Ако ми предлагаш ревю копие за 15к, много щедро от твоя страна, но бих искал по-малка бройка - щом е само заради ревюто. Ако искаш ми покажи как е и качи примерно 1-2к фена и ще дам отзив в темата.
Точно обратно ... Аз се изказвам като клиент - от всеки, който предлага такъв вид услуга съм поръчвал не веднъж харесвания и то най-големите им пакети(и това всеки може да го потвърди), а си правя харесвания само за себе и знам всички тънкости в това отношение - правил съм си си страници с LJ, само със споделяне на снимки, с директна реклама, с Html таб в страница, с приложения, с линкването над снимки ...(но никога не съм продавал страница). Знам какъв е ефектът, а аз притежавам едни от най-активните страници и знам каква може да е скоростта, а да не говорим, че в дълг. период, това убива страниците! Просто искрено се подразних от това, че ни прави на будали!
Еми поръчай му и ще разбереш.
Явно има неща, които не знаеш за ФБ :wink:
ТОй ти дава конкретни гаранции, а осирате темата му. И за какво?
Без да си сигурен, без доказателства...
Да се доказвате колко му разбирате... има други теми за тая цел ...
П.П Към автора: Например правиш нова страница, с име което си избере клиентът?