От: Добавяне на естествени и реални фенове към ФБ без likejacking
Байдан - Може ли Мерцедес да гарантира на клиентите си че като си купят колата няма да катастрофират ?!?!!?!??!?!
Ако наистина го прави с оферти - Дай определение това Лайкджанк ли е !?!?!?!?
Ако го прави с оферти - Знаят ли хората що кликат ?!?!!??!?!?
След като не е уточнил каква възрастова група са феновете и не гарантира таргетиране по възраст - Проблем ли е ако феновете са на по 16-17 години
Ако го прави с обещания за награди и не ги раздава е малко подличко но пък ти това не можеш да го докажеш
Така че къде всъщност е проблема?!?!?
Така че къде всъщност е проблема?!?!?
А аз кога пък съм твърдял, че услугата му е проблемна?? Дали има проблем, или не, си е в голяма степен субективна преценка на всеки четящ, а за да си направи той достатъчно пълна оценка за услугата, редно и коректно е да му бъде предоставена възможно най-много и най-важната за целта информация - къде в това е проблема?? Ти например търсиш принтер за някаква твоя цел и явно си търсил и прочел някакво инфо из нета, но или не си попаднал на достатъчно пълно и достатъчно добре представено за лаиците в бранша и затова пускаш тук тема в очакване да събереш още инфо и т.н. - къде тук е проблема?? Напротив, нали
Ако го прави с оферти - Знаят ли хората що кликат ?!?!!??!?!?
Ако го прави с обещания за награди и не ги раздава е малко подличко но пък ти това не можеш да го докажеш
Да, хората явно знаят защо кликат, но дали знаят, че ги лъжат?
А тези, които са видяли поста, но не са кликнали, защото знаят , че е лъжа или просто само са убедени, че е лъжа, без да им е нужно да се доказва каквото и да е - те дали пък няма да репортнат поста?.. И дали няма да има достатъчно репорти , че да пострада някоя страница?... И, ако това се случи, къде тогава е разликата между лайкфжакинга и този метод, като резултата е еднакъв - пострадала заради репорти страница? Размишлявайки нататък, си мисля, че даже при тази лъжа вероятността от репорти е повече от лайкджакинга със скрит лайк бутон, което няма как да се твърди със сигурност, но няесериозно и подвеждащо е да се твърди и , че е 100% безопасно за страниците! И то да се твърди това папагалски без грам логични доводи! Ето в това е проблемът всъщост, който за мен лично е опит за заблуда и подвеждане на клиенти! Проблем е и , че автора все още си мълчи упорито на въпроса ми дава ли гаранции за страниците, които пълни, какви са те, за какъв период и т.н. Нали гръмогласно твърди, че било 100% безопасно - ами какъв му е проблема тогава да дава и гаранции не на думи само, а реални, парични и т.н.???
След като не е уточнил каква възрастова група са феновете и не гарантира таргетиране по възраст - Проблем ли е ако феновете са на по 16-17 години
- ами пак ще кажа, че това също си е чисто субективна преценка, а за да прецени всеки за себе си, трябва да има инфо! 5пъти казах, че питам не какви са феновете, които добавя, а какви са феновете в неговите страници, от които добавя - къде е и тук проблема да отговори?? А за много хора си е мноого важно какви възрастови групи са феновете , които му добавят - да обяснявам ли защо? Наясно ли си , че огромна част от 13-17 годишните, в страниците, в които те са най-много, обикновено реално са под 13 години?
Байдан - Може ли Мерцедес да гарантира на клиентите си че като си купят колата няма да катастрофират ?!?!!?!??!?!
разбира сееееее, че не гарантират дали клиентите им ще катастрофират, това зависи и от шофирането, ноооо дават реални гаранции, а не на честна дума, за стоката си и ги поемат, когато вината за катастрофата е в стоката им, а не в шофирането! Right?
Но може би в случая автора ще се позове на това, че той, видиш ли, предварително е казал на честна дума, че стоката му е на 100% безопасна и катастрофата е само и изцяло по вина на шофиращия?
Колеги, несериозно е да твърдите, че въпросите ми и доводите за тях са някакви лапешки опити за правене на сечено и мръсно, осиране на тема и т.н. Въпросите ми са абсолютно резонни по темата и с една единствена цел - ясно, коректно и уважително към евентуалните клиенти представяне на услугата или стоката, което е в най-голяма полза на продавача в края на краищата! Отговорите/неотговорите от продавача в стил "ти па си мноо убав и стига си ми осирал темата със спам" също говорят най-много за самия продавач и неговите стоки/услуги!
И , ако всичко е на 100% чисто и коректно и безопасно, питам аз - в чия полза тогава са моите въпроси и мнения?