Домейна, който регистрирахте днес

firestation-1.com - има някакви follow линкове от американски сайтове, ама да ме пита човек защо го регистрирах...
:eek::eek::eek:
По-скоро мислех, че ще има доста трафик.

Е няма ли трафик, след като има линкове?

Има трафик 5-8 посещения на ден, от които американците са 2-3 на ден. Очаквах повече.

solar technology .biz

Тези бизове вървят ли? Гледам всеки регистрира, знам, че цената е ниска, но не съм виждал сайт на първа позиция с това разширение.

Тези бизове вървят ли? Гледам всеки регистрира, знам, че цената е ниска, но не съм виждал сайт на първа позиция с това разширение.
По-добър .biz от този в тази ниша сигурно са само solar. biz solarEnergy .biz и solarpower .biz

Няма връзка между класирането и разширението на домейна, ако сайта е качествен ще се класира с всяко разширение.

kameri.info

ако някой иска да го развива като сайт от типа камерите на кат или уеб камери да драсне

Майко, реших да похарча и аз малко пари :D
superobiavi(.)com - даже идва с TF и CF. Защо го купих, уж да го продам набързо, така че ако някой си го познае или има интерес да драска ;)

Тия от Flippa съвсем произволно показват къде е регистриран даден домейн. Всичките ми домейни са в Namecheap, обаче от Flippa излиза, че са на 3 различни места: в Namecheap, в Enom и в някакво 1API GmbH. Това последното дори не го знам какво е.

Набарал съм страхотен домейн, насочен към руската аудитория, но струва 36 евро....

Горе