Аз мисля, че изборите или що донесат промяна или не. Не знам какви ще са и промените, но определено трябва да се случи нещо. Нямам нищо против сегашните политици, те толкова си могат. Дано следващите да не са на същото нищо, че тогава вече ще се дълбае дъното.
Всеки използва нещо, поне някои не са издънки, а кой какъв е, ясно. Все ние ще сме неуправданите. Аз искам нищо повече от това, като видя мои приятели някъде, и като ги попитам как са, да не чувам "еми горе-долу", "абе можеше и по-добре", "зле, но ще се оправя" и некви ей такива. А не говоря за некви криви мързели, които по цял ден се чудят каква тъпотия са измислят, а за хора, които искат да направят нещо със живота си. А дали Марешки или някой друг ще влезе, мен ме интересува, това което написах. То няма начин да иначе. Все някой ще влезе и ще издъни постата, както се случва последните години. Факт. Но все пак ако се изредим всички, защото вече минаха доста, все на някой може да му се отдаде или казано с 2-3 думи, по-малко да краде.
А купуването на гласове е практика, за това няма да видим електронно гласуване. Просто си се говори, ама нъц. Все пак говорим за доста хора, който ще напуснат политическия живот за винаги.
Да, и аз знам, че Обама спечели изборите със доста силно социално присъствие, използвайки технологиите. Но и това е бъдещето. Не е вече по онези мазни вестници и продажни телевизии. За това хората влизат по-форуми, ходи манипулирай няколко хиляди човека, малко трудно. Но виж, бутни няколко хилядарки на някоя медия и виж каква е там пропагандата. Много пари ще се излеят на тези избори, но само определени хора ще влязат в парламента. А именно - тези, които купуват масово гласове и тези, които знаят как да използва света на технологиите, за да достигнат до всеки човек и да му предадат посланието си. Това е. Да не за се заблуждаваме, с нашия скептицизъм, няма как да очакваме някой читав да спечели, защото е добър и става за там. И така да е, няма да мине между другите.