До година избори

От: До година избори

nortrant платиха ми 10 000 лева да напиша два реда тук защо ? Искаш ли и ти?
Ще ти се 100к, но има още много хляб да изядеш...
И не - пари не...друго искам :wink:

Всеки има право на личен избор. Вие сега какво? Ще ми сипвате че съм направил този избор ли?
Добре де!, не се коси.
Взел си това решение, ще го отстояваш :)
Кажи сега - защо трябва да гласувам за маГарешки :p
или трябва да се регна във форума който си направил за тази цел? 8)
 
От: До година избори

Чети темата.
Питам за кого ще гласувате. Не ви карам да гласувате за някого и не съм тук да ви агитирам по какъвто и да е начин.
nortrant както казах всеки си има собствени интереси. Ако Борисов ти обещае или Станишев че ако гласуваш за него ще ти дава всички бъдеще проекти за изработка на интернет сайтове и подпомагане на социалното общество в интернет, като цяло всичките тези милиони на година които ги дават в момента на хора за реклама, и резултата е виден. Фейсбук реклама за 50 хил. лееа и 20 лайка в страницата :>
Не би ли гласувал ?
 
От: До година избори

Питам за кого ще гласувате. Не ви карам да гласувате за някого и не съм тук да ви агитирам по какъвто и да е начин.
За никой няма да гласувам - всеки избор е погрешен.
 
От: До година избори

Аз ще гласувам за ВОЛЕН!
 
От: До година избори

Питам за кого ще гласувате.
Не питаш точно това...

nortrant както казах всеки си има собствени интереси.
Тук съм съгласен.
На повечето (сиг над 95%) в парламента интересите им са като на магарешки...

Ако Борисов ти обещае или Станишев че ако гласуваш за него ще ти дава всички бъдеще проекти за изработка на интернет сайтове и подпомагане на социалното общество в интернет, като цяло всичките тези милиони на година които ги дават в момента на хора за реклама, и резултата е виден. Фейсбук реклама за 50 хил. лееа и 20 лайка в страницата :>
Не би ли гласувал ?

Ми така кажи де...аптека ли ще отваряш? :D ти затова ли си подлизурко на марешки?

Отвори тема в която чрез която да ни питаш дали присъствието в интернет ще помогне на Магарешки да спечели...казваш(показваш), че дори си направил форум! не само блог като обама.
 
От: До година избори

Цъфнахте и вързахте с тия гласове.

Аз съм за тиха Революция, и отказа от гласуване.
Тия кибици с много парици в парламента са наследници, и техните ще са там.
Като никой не гласува за тях, и народа не си каже какво иска и не - Оправия няма.
Страните от третия свят са по добре, време е за нещо подобно, тъй като народа един друг започна да се изяжда.

Спрете да гласувате, така или иначе след кратко ще съжалявате за избора си - винаги е така.
 
Лошото е, че ако не гласува народа, все ще се намери някой да "нагласи" нещата, че всичко да изглежда все едно си е гласувано и всичко е минало "нормално", а в същото време всеки се е видял в чудо какво се е случило. Аз гласувам, защото знам, че ако не го направя нямам право да се оплаквам после, както и гласа ми ще бъде разпределен измежду хората, които години наред ни доказват, че не са за там и просто е време да се направи една масова чистка. Не е нормално няколко правителства все едни и същи да се въртят. Даже се чудя дали "вливането" на свежа кръв там не е някаква надежда? Подчертавам надежда, а не избор. Защото да правиш нещата по един и същ начин с един и същ материал и да очакваш различни резултати си е направо наивно.

Лично аз (и не ангажирам никой с мнението си) ще си проуча кой НОВ кандидат има предизборна кампания, отговаряща на това, което мен ме засяга като гражданин и що за личност стои зад партията, която представлява. В много случаи все пак говорим за избор, който в следващите години ще определя начина ни на живот. Малко ще ми е тъпо да си премълча 1-2 дни, за да търпя нещо няколко години после. Някак си не ми се вижда рентабилно. И това, че негласуването е опция, е само вътрешно успокоение, тук може да сме сигурно, че ако гласа не се разпредели, то направо ще се причисли към някоя партия. Знаем все пак как се случват нещата. А и самата идея, че си гласувал пак не би била гаранция, че няма да има шашми около и пак ще си "дойдат нещата на мястото", както се викаше.

Никой не трябва да агитира друг, вярвам, че всеки има ясното съзнание да направи избор. А дали ще го прави, пак е вид избор. Като гледах какво се случи в парламента преди няколко дни, как се ядоха депутатите там, направо се чудя как държавата успява да се крепи. Да, все още все някак си се крепи. Всеки нападаше някой, казваше какво му е на душа, а резултата - цирк, който народа гледа, докато се чуди как да върже бюджета.
 

Горе