До колкото знам мачовете и при тях да безплатни. В спортал се излъчват фрии.Първо да коментираме тия олигофрени НАЦИОНАЛНАТА телевизия защото не излъчват повече от половината мачове...?!!! Няма такива мизерници!
До колкото знам мачовете и при тях да безплатни. В спортал се излъчват фрии.Първо да коментираме тия олигофрени НАЦИОНАЛНАТА телевизия защото не излъчват повече от половината мачове...?!!! Няма такива мизерници!
E, много ясно. Те са трагични както винаги, не знам защо ги водят едни от фаворитите.Англичаните ще си ходят май..
Мачовете се излъчват по бнт, нова ИЛИ диема. Не знам на какъв принци (може да са теглили чоп), но се редуват с излъчването на мачовете. В момента бнт1 излъчва Италия - Австрия.Е как тия смешници НЕШЪНЪЛ ТВ, па мач от ОСМИНАФИНАЛИТЕ никъде не дават по редовните ТВ
Ранния мач го беха отсвирили, се едно играят полски тръмбеш срещу горно нанадолнище
Не успя да ме убедиш. Пак ще говорим на 12-ти.Искаш, ама Франция я вдига на 11-ти...
Напротив, даваха го по Диема спорт 2. сФетнала съм като крушка, ама ти мЪ подценяваш.Ранния мач не го даваха
Не е тука заровено кучето - в липсата на пари, имам предвид. Просто Домуса е ревнал на тиквун, че иска неговите телевизии да хапнат парчета от тортата, и тиквун е разпоредил на личния си паж Кошлука да пусне малко фандък и на другото другарче на хранилка Кирчо-гела.Диема си е Диема, Нешънъл си е фрии Аз съм на антена и не плащам за частни картинки хаха
Излагацията си е излагация, немат лев за европейско първенство, а за "Бразди" винаги имат ахахахах
Ми изтървал си. Човека е построил 500 000 000 км магистрали, поне по негови сметки...Щото не гледам телевизия по принцип. Основно ми е, нещо ако дават боко, веднага да включа, да не изпусна ахахаха
Не е зор, ще се гледа в нета, ама мразя на комп, искаше ми се на 600инча плазма
И млечния път ...Ми изтървал си. Човека е построил 500 000 000 км магистрали, поне по негови сметки...
Има много лесен начин да свържеш лаптопа с плазмата.Щото не гледам телевизия по принцип. Основно ми е, нещо ако дават боко, веднага да включа, да не изпусна ахахаха
Не е зор, ще се гледа в нета, ама мразя на комп, искаше ми се на 600инча плазма