Защото го цепят с Нова, съответно другите мачове са по диема най-често.Първо да коментираме тия олигофрени НАЦИОНАЛНАТА телевизия защото не излъчват повече от половината мачове...?!!! Няма такива мизерници!
Аз мачовете по бнт си ги гледам от техния сайт, а тези по диема - в интернет. Има предостатъчно сайтове.Дърво.. не гледам телевизия, за да не се зомбя, т.е. не плащам абонаментите. Но пък тези мачове са интересни. Че нямат ли бюджет да излъчат нещо качествено веднъж на цифра време, ами трябва да се обединяват с изедниците..
За мен най-голямата изненада на това първенство е присъствието на северна македонияИталия ще са изненадата на европейското според мен
Права??? Я да погледна в конституцията какво пише по въпроса. Междувременно можеш да поясниш какво имаш предвид.@nandibandi нямаш права да пишеш в тази тема.
Конституцията не важи в тоя форум, така че гледай си...Права??? Я да погледна в конституцията какво пише по въпроса. Междувременно можеш да поясниш какво имаш предвид.
Шшшшшт, тихо! Мачът започва.Конституцията не важи в тоя форум, така че гледай си...
И как свърши?Шшшшшт, тихо! Мачът започва.