Аз бих се възползвал от едно cопие, ако има де, останали.3 БЕЗПЛАТНИ РЕВЮ КОПИЯ ЗА ПОТРЕБИЛИТЕ С:
Срещу кратко ревю.
- Над 200 мнения
- светещи в доста ярко зелено
- положителен iTrader
Точен, коректен и добър провайдър на услугите, за които пише тук.
Много съм доволен от свършената от него работа, като се надявам да работя с него и в бъдеще. И само за протокола, с него съм работил и преди.
Успехи с офертата, и аз лично споделям, че си струва парите.
Благодаря за коментара!100% коректен. Всичко беше свършено както беше поискано.
Препоръчвам!
Благодаря за ревюто!За доста таргетирана група хора(различна от тази на фб страницата) получих доста добър трафик. Доволен съм!!!
Разбира се, че можеМоже ли линкът да не е хоумпейдж? С други думи намислила съм си хубава статия, която разчитам да се хареса на тези хора и искам точно за нея да платя линк. Може ли така?
Благодаря за коментараОтново направих поръчка и отново съм доволен. Като се подбере правилно съдържание, което да се пусне, резултатите се измерват в хиляди.
Имаш ЛС.........Заинтересован съм от предложението. Естествено, интересува ме повече информация за групата/фен страницата.
Ако може да ми пратите линк към станицата на ЛС, после бихме могли да продължим и по email.
Благодаря.
Благодаря за коментараПоръчах си пакет. Сравнително добър трафик получих. Рекламирах 2 фен страници и 1 сайт. Чувствително се покачи трафика и харесванията.
Не съм го погледнал, че не излезнало името. Съжелявам за коетоСтрахотно свършена работа от страна на Симеон! Малка забележка имам, че линка който му дадох беше с дълго име и не излизаше по дефаулт цялото заглавие(трябваше ръчно да се донапише), но се надявам следващия път всичко да е на 100% Като цяло съм много доволен от трафик+ефект! Препоръчвам.