Аз бих се възползвал от едно cопие, ако има де, останали.3 БЕЗПЛАТНИ РЕВЮ КОПИЯ ЗА ПОТРЕБИЛИТЕ С:
Срещу кратко ревю.
- Над 200 мнения
- светещи в доста ярко зелено
- положителен iTrader
Точен, коректен и добър провайдър на услугите, за които пише тук.
Много съм доволен от свършената от него работа, като се надявам да работя с него и в бъдеще. И само за протокола, с него съм работил и преди.
Успехи с офертата, и аз лично споделям, че си струва парите.![]()
Благодаря за коментара!100% коректен. Всичко беше свършено както беше поискано.![]()
Препоръчвам!
Благодаря за ревюто!За доста таргетирана група хора(различна от тази на фб страницата) получих доста добър трафик. Доволен съм!!!
Разбира се, че можеМоже ли линкът да не е хоумпейдж? С други думи намислила съм си хубава статия, която разчитам да се хареса на тези хора и искам точно за нея да платя линк. Може ли така?
Благодаря за коментараОтново направих поръчка и отново съм доволен. Като се подбере правилно съдържание, което да се пусне, резултатите се измерват в хиляди.
Имаш ЛС.........Заинтересован съм от предложението. Естествено, интересува ме повече информация за групата/фен страницата.
Ако може да ми пратите линк към станицата на ЛС, после бихме могли да продължим и по email.
Благодаря.
Благодаря за коментараПоръчах си пакет. Сравнително добър трафик получих. Рекламирах 2 фен страници и 1 сайт. Чувствително се покачи трафика и харесванията.
Не съм го погледнал, че не излезнало името. Съжелявам за коетоСтрахотно свършена работа от страна на Симеон! Малка забележка имам, че линка който му дадох беше с дълго име и не излизаше по дефаулт цялото заглавие(трябваше ръчно да се донапише), но се надявам следващия път всичко да е на 100%Като цяло съм много доволен от трафик+ефект! Препоръчвам.