Здравейте!
Преди около година се бях регистрирал в сайта, но през това време почти не съм влизал тук и днес се усетих, че съм забравил име и парола на предишната ми регистрация. Тогава ми се стори, че се иска доста учене за нещата, които се пишат тук, а аз съм общо взето мързелив и предпочетох да пробвам няколко ptc сайта, надъхан за големи печалби.
След 2-3 месеца ежедневно цъкане взеха да ми се наместват нещата в мозъка и зарязах тия сайтове, оставих само най-голямата пирамида - необъкс, с надеждата, че все пак е номер едно и няма да се катурне скоро. Освен това става за някои експерименти, информация и тамагочи.
Ето, че нуждата от работа без началници пак ме доведе до този форум и този път смятам да превъзмогна част от мързела си, защото виждам, че ако продължавам така ще ми навреди на живота. Този път си правя план за действие, в който да преобладава здравият разум и без еуфория и желание за бързи печалби. Накратко ще ви кажа какво смятам да правя преди да се захвана сериозно с интернет маркетинг. Първо ще започна да си подобрявам английския. Досега многократно съм пробвал различни самоучители и винаги стигам само до първия урок. От 18 години се занимавам с компютри и имам контакт с англиския език, разбирам повечето неща, но знанията ми са хаотични, граматиката ми е непозната, в писането съм зле, а произношението ми е почти като на Стоичков.
Освен това, едно по едно, смятам да уча(като колегата преди мен) html, css, Java Script, php и ако се наложи нещо друго за сайтовете ми. Иначе интересите ми са в областта на 3D моделиране и анимация и смятам да премина през fotoshop, flash, 3dsmax и т.н. Всичко това сигурно ви изглежда огромно учене, знам че няма да стане бързо и лесно, но нямам кой знае какви ангажименти и почти по цял ден съм свободен.
За край на фантазиите ми ще завърша иронично така - за една година откакто се бях регистрирах тук, равносметката ми е 2$ от необъкс.