Истината е, че явно имаш проблеми в миналото си - някой или направо цялото ти семейство те е пренебрегвало и сега постоянно обикаляш темите и повтаряш, че си "защитаваш позицията". Склонен съм да вярвам, че и в реалния живот си от тия дето не им млъкват устите и не спират да плямпат, предимно тъпотии. Никой не му пука за мнението ти, защото всички влизаме тук, за да водим дискусии, а не да се караме с теб или да оборваме "мнението ти". Определено в темата има хора, с които може да се дискутира политиката, с доста неща не съм съгласен, но никой не е казал, че трябва да сме на едно мнение, най-малко пък искам да убеждавам хората да са на моята. Само че само ТИ и КАМЕН не дискутирате, а подскачате и се дърлите с всеки.
Няма повече да те контрирам, защото ти не се замисляш в това което ти казвам, а започваш да пееш своята песен. Спокойно, мен и целия форум не ни интересува мнението ти и не искаме да се караме с теб, също и не искаме да си на нашето мнение!
#БъдиЖиваИЗдрава #БъдиСмела #ЗащитавайПозициятаСи
Не знам защо си останал с впечатлението, че се дървя на някой, искам да се карам, обиждам или т.н. Напротив. Искам да стане дебат. Обаче единственото, което има насреща е опорки на Позитано и възхвала на Радев. Ами не, благодаря. Позитано сме ги видяли. И бойко сме го видяли. Чакаме новите лица. Ама докато те дойдат, по-добре да търпим простата мутра пред льотчика и кака кури в пряка коалиция с Доган. Първия краде през правенето на нещо, вторите директно крадат, без да правят нищо. Естествено, че исам поне нещо да се прави, било то и некачествено и с комисион за властта.
Ако това, че не искам БСП да помирисва властта е каране и подскачане, то нека бъде така.
Задал съм десетки конкретни въпроси в темата, отговори няма, няма и да има. Дебат тук не може да се случи поради силните лични пристрастия на конкретни потребители към конкретни политически субекти и партии.
А желанията за насилие не ми се коментират. Това е едно огромно лицемерие. Всъщност на протеста има много хора които искат да бият, рушат, палят и т.н. Обаче искат тях да не ги бият, арестуват, заплашват и т.н. Еми не става. Няма как. Просто не може. Не бъркайте свободата със слободията и анархията.
Това е от мен. Темата във този форум и с тези участващи е отдавна е изчерпана от смисъл. Мисля, че повечето влизаме тук да изпуснем парата от ежедневието. Може би само биаро и нандито още вярват във възможностите и честността на този протест финансиран и разпален именно от мутрите срещу които така ожесточено се протестира.
На 2-ри се видя, че няма достатъчно хора които да го подкрепят. Говореше се за стотици хиляди, на площада имаше 20к души, барабар и с провокаторите от агитките и криминалните среди отишли да се бият с полицията, защото това им доставя извратено удоволствие.
Март месец са изборите. Нека се подготвят програми, да се представют нови лица, тогава всеки ще може да прецени и гласува и ще се надяваме тези които ще дойдат да бъдат по-добри.