Ами там има хора завършили Кеймбридж, елитни университети, като цяло как мислиш, че гледат на бойко, който не може една дума да проговори на английски, и е учил за пожарникар?
Испания, Гърция и Италия са голеници на ЕС. Винаги ще получават повече отколкото ние, а немския данъкоплатец ще им плаща масрафа.
Сегакато дойде правителството на Радев и 7-те милиарда ще ни спрат, спокойно.
Иначе бог да ни е на помощ ако се случи промяна и станем президентско република начело с Радев или някой такъв подобен гнусен комунист държащ се като незадоволена стара мома.
Вотът не мина, както се очакваше... На ход е народът!
Biaaro, ходиш ли на шествията във Варна?
Рипала си против комунягите, а сега искаш да да дойдат на власт?Аз пък имам огромното желание, въпреки че от годините на рипане по площадите срещу БСП развих нещо като фобия от тълпи.
Трябва да намерим начин да противодействаме на мутренската групировка, макар и от дистанция. Дайте идеи!
Говориш нелепици. Радев изобщо не ми въздейства по този начин. Той дори няма особено харизматична визия. Харесва ми, че е принципен, а това, че съм рипала по площадите в подкрепа на нещо, което се провали, съвсем не е убило ентусиазма ми. Винаги има смисъл да кажем, че сме недоволни от дадено управление - ВИНАГИ! Който и да дойде след това, ще получи същия отпор при същото поведение.Рипала си против комунягите, а сега искаш да да дойдат на власт?
Разбирам женската логика, че като чуете пилот и се подмокряте, ама тоя пилот ше викне и още момчета като му се даде картбланш и то не по-малко надарени от сегашните
Нищо нередно. Регистрирани: 198/гласували: 237 - точна е сметката.Някой нещо нередно да види тука? Този вот дали е редовен?
Виж файлът 19602
Това е от вота на недоверие от днес!
Някой нещо нередно да види тука? Този вот дали е редовен?
Виж файлът 19602
Това е от вота на недоверие от днес!
Испания, Гърция и Италия са галеници на ЕС. Винаги ще получават повече отколкото ние, а немския данъкоплатец ще им плаща масрафа.
България е твърде малка страна и ЕС няма никакъв интерес ние да сме богати, напротив, имат желание да ни експлоатират. Единственото за което сме в този съюз е това, че сме на границата с Турция и ЕС иска да има буфер при евентуални ситуации като бежанска върлна, нападение на турция и т.н. Видя се обаче, че при бежанска вълна бежанците нямат интерес да влизат тук. В момента не и без помощтта на това, че Турция и Гърция са в конфликт бежанци няма. Иначе при малко по-кофти обстойтелства и политики на ЕС щяхме да сме 7 милиона българи и 7 милиона бежанци.
Сегакато дойде правителството на Радев и 7-те милиарда безвъзмездна помощ ще ни спрат, спокойни бъдете. Гледали сме го този филм 2 пъти. ЕС не обича Русия и няма как да позволи част от парите да бъдат пренасочени към руски интереси.
Иначе бог да ни е на помощ ако се случи промяна и станем президентско република начело с Радев или някой такъв подобен гнусен комунист държащ се като незадоволена стара мома.
Все си мисля, че за 13 години сме получили немалко пари от различние еврофондове в различни отрасли. А че политическата класа е съставена от крадливи псета и тези пари са били използвани 20% по предазначение, вече е друг въпрос. ЕС с нищо не ни е виновен.
Що се правите на луди, това е първоначална регистрация която е направила възможно откриването на заседанието, минималния брой е 121.
Можеше да получим и още с качествнеи политици.
Да разбирам, че нямаш против да дойде някой комунист на власт и да не получим
и стотинка, щото може да се откраднат... Желязна логика. Покрай откраднатото, каквото и да направят, все е от полза.