По 1500 лева за ексцесии и удар по полицай, но заснето от медии
35 от кръга “Божков” - експолицаи, гардове и счетоводители, разследвани за дестабилизация на държавата 1500 лева се обещават на млади хора, които да предизвикат ексцесии, да посегнат на полицаи. Условие да се получи сумата е медиите да заснемат ситуацията. Набирането на провокаторите става чрез...www.24chasa.bg
Май се издаде къде са ти зависимостите. Роднини в адмистрацията, на които евентуално ще им изстине мястото. Това ли е?
Изобщо не съм съгласна. Хората, с които общувам нямат никаква връзка с която и да е община. Изобщо общинската администрация, включително в София не може да бъде представителна извадка за настроенията на хората. В процентно отношение тези извън властта сме много повече и сме предимно недоволни от това управление. Въпросът е кой как изразява недоволствието си - директно в очите на властта или мрънкайки в кръчмата.
Ние сме зле, защото сме нацията на сеирджиите. Двама се мъчат да правят нещо, останалите люпят семки, гледат и подвикват "не така, бе глупак - по-налЕво".
Разсмя ме! Това вашето ми прилича на някаква мания. Който не е против "ГЕРБ" има някакви зависимости така ли? Няколко пъти написах, че народа трябва да е единен срещу статуквото! Имам приятели в общински съвет от няколко партии, но тях ги познавам още преди да сме знаели какво е политика и са си поели по своя път. Роднини в администрацията нямам. Помагал съм за организацията на протести, даже и на този, на който ни напръскаха със спрей пред президенството и се обгазиха. Ех, този неконтролируем от властта вятър... Но няма как да се подведа от пчеличката Мая, кака ти Курни, Бабикян (проводника на фалшиви новини), Х.Иванов и други червени и сини комунисти. С тази измет на протест няма да ида. Ти сам си казвал, че си изгорял с пари от пиар на партия. От "ГЕРБ" ли?
30 милиарда докара Бойко, сигурно за тях точат зъби организаторите на протеста?
само тествам времето за реакция на лумпените
Голем! Е така се прави политическо харакири.
Аааа, недей - това е запазена марка на чекмеджендъра. Ние много обичаме да говорим на ангро, затова и премиерът ни така ни говори. Истината е, че единственият, който, поемайки управлението каза "летвата е твърде високо", след което я свали беше царят, поемайки властта от Костов. И него го мразим, но той, въпреки безобразията с приватизацията, създаде икономика, стимулирайки частната инциатива.и онези са като тези даже и по-зле щото крадат и после обвиняват другия, че е крал та затова било такова положението,