Никога повече за тях - никога. Станаха му първа патерица миналия кабинет, а аз гласувах за тях, като за негова алтернатива. Петър Москов - толкова го харесвах, а той се оказа бившия далавери. Пешо-пръстовия отпечатък. Срам ме, че им гласувах доверие. Тоя сегашния лидер и той вече се е нагъзил - подкрепял гроб. Ми крепи. Ще видиш парламент на куково лято.винаги съм гласувал за ДСБ или коалициите, в които участват. Те са моята алтернатива, ако става дума
Не, гнуслива съм.Кака Кури е доказано корумпирана, не мога да ти се начудя на акъла, да не си имала нещо с Боко, някъв романс та го мразиш толко?
Ти винаги си била червена, не ми пробутвай тия, че Петър Стоянов бил якия президент. Червено како, не си им яка попарката??? То тогава и сирене нямаше...Никога повече за тях - никога. Станаха му първа патерица миналия кабинет, а аз гласувах за тях, като за негова алтернатива. Петър Москов - толкова го харесвах, а той се оказа бившия далавери. Пешо-пръстовия отпечатък. Срам ме, че им гласувах доверие. Тоя сегашния лидер и той вече се е нагъзил - подкрепял гроб. Ми крепи. Ще видиш парламент на куково лято.
Директно заявявам: при сегашната политическа ситуация, на избори гласувам за кака Кури - за нея поне със сигурност знам, че няма да подпира чубанина от банкя.
Ок, дай ми доказателства за корупционна сделка, направена от Кури, а аз ще ти дам нещо интересно от днес - поредното доказателство за корумпираността на гробавите, но не и последното. Поне докато са на власт.Аха значи за тебе Курнела може Баце не, ее мерите с два аршина знаех си
Кака Кури е доказано корумпирана, не мога да ти се начудя на акъла, да не си имала нещо с Боко, някъв романс та го мразиш толко?
Ок, дай ми доказателства за корупционна сделка, направена от Кури, а аз ще ти дам нещо интересно от днес - поредното доказателство за корумпираността на гробавите, но не и последното. Поне докато са на власт.
Хахахах, ей, стига си се гаврила с нещастието на хората! Все едно при комунистите ги нямаше тези бездомници! Много неуспешно този път...Е, да. Сега има в изобилие за всички
Аз ли се гавря? Аз ли държа доходите на възрастните хора на средно 200 лв/месец вече 10 години? Ми извинявам им се тогава. Подавам оставка.Хахахах, ей, стига си се гаврила с нещастието на хората!
Я си припомни преди тези 10 години колко им бяха...забравила си далечното минало. Не казвам, че сега няма бедност. Просто преди това беше в пъти по-зле.Аз ли се гавря? Аз ли държа доходите на възрастните хора на средно 200 лв/месец вече 10 години? Ми извинявам им се тогава. Подавам оставка.
Я си припомни преди тези 10 години колко им бяха...забравила си далечното минало. Не казвам, че сега няма бедност. Просто преди това беше в пъти по-зле.
По Нова Година пускаха бананите, не по Коледа.Я не говори глупости бе, ебати нахалството. Почнахте по модела с бананите по коледа, ама го изместихте преди 10 години, прекалявате с глупостите!