Аз предвиждам, че Славчо ще играе с БСП па макар и завоалирано, твърде е обиден на Борисов, че не му е дал 50% влияние в ГЕРБ, каквото и да значи това и не му е дал да строи в градинката при японския където Славчо имал място и има индикации за това с близостта на Славчо с Маямито.
Абе не знам как става все така, първо приятели после врагове, с Бареков също бяха първи приятели после Бареков му дадоха едни пари и той цъфна пред печатницатата в Костинброд изобличавайки Борисов в измама с бюлетини.
Аз си го обяснявам, че те му искат някакви услуги и когато не ги изпълни се обръщат срещу него, демек ако не правиш това и това ще ти устроим провокация.
За мен сега нещата се повтарят, не е играл по свирката на някой хора и те инвестираха в протести, а те имат много пари, нашите пари ги инвестират срещу нас.
Пълно е с такива лайнари навсякъде, че дори и кръв да пролеем шанса ни е малък да станем нормална държава.
Иска ми се да вярвам, че имаме вече будно гражданско общество което да контролира управляващите и една част от мен иска да подкрепя протеста, но като видя Бабикян, Маямито и Професора развели знамената начело на протеста и надеждите ми се изпаряват.
Не това не е овчедушие и примирение, такава е реалността.
Може би в един момент ще ги поизтеглят малко и ще налеят агитки за да се стигне до бой и размирици, ако се стигне до там мисля, че Боко ще сдаде властта, въпреки, че патриотите са толкова лакоми за власт, че те няма да дадат заден.
Абе дупе да ни е яко цяла зима си мисля аз
.