Аз отдавна не го имам за "готин" тоя форумАха, загуби ме като потребител. Жалко, беше готин форум...
И мене не ме кефи Аналното трио, ама вас Нандитата ви кефиМи и нас не ни кефи да ни представлява тва комедиино правителство ама сме тук и си отстояваме правата и търсим развитие за България. Затова искаме ОСТАВКА и се борим за нея с всички позволени от закона средстава.
Разбираш ли аналогията или пак ще подминеш коментара? Чакам си още отговора за алтернативните медии
Тетката се възмути, че Блинки е на страната на червените платени тролове, кат тебТетката се възмути, че Блинки е на бело, май.
Ето утре на кой ще му тарашат форума данъчни и други кръвосмучещи насекоми.
И как точно Блинки е показал, че взема страна в спора? Като ти е направил забележка за вулгарните изразни средства? То е ясно, че блинки не е глупав човек, тоест също е против тиквоча, но в случая се включи заради неприличния тон, който е против правилата на форума. Нормално е при политически спорове да прехвърчат обиди, ама съвсем по бацевски дай да не го караме.Тетката се възмути, че Блинки е на страната на червените платени тролове, кат теб
и банва и дава предупреждения на хора като мен, които не харесват отходното трио
Ама няма лошо - нека си остане "форум на нандитата" ...
Ти ли го казваш?И как точно Блинки е показал, че взема страна в спора? Като ти е направил забележка за вулгарните изразни средства? То е ясно, че блинки не е глупав човек, тоест също е против тиквоча, но в случая се включи заради неприличния тон, който е против правилата на форума. Нормално е при политически спорове да прехвърчат обиди, ама съвсем по бацевски дай да не го караме.
Ти ли го казваш?
Та ти си по-голям каруцар от всички мъже във форума взети заедно...
Не си ми, дори никак. Но голяма хранилка, от бруталната стана. А не ми се пише кой знае колко в тази тема. И съм честен.Нещо ми се губят предупрежденията към другите ...
Явно аз съм ти трън в очите
Бях ти казал какво да направиш, ако решиш да правиш нещо ...
Защо? Какво ново ти пиша. Знаеш, че тук банна е доста краен, и не гоним без наистина някаква много сериозна причина.Аха, загуби ме като потребител. Жалко, беше готин форум...
Пич, бука ми кой червен, кой бенбен. Кой розов еднорог. Важното е тонът и написаното да е в правилата на форума.Тетката се възмути, че Блинки е на страната на червените платени тролове, кат теб
и банва и дава предупреждения на хора като мен, които не харесват отходното трио
Ама няма лошо - нека си остане "форум на нандитата" ...
Няма нужда да си представяме. Това може да стане реалност ако си подаде оставката като президент и участва в предстоящите парламентарни избори. Ако спечели ще стане премиер. По твоите статистики победата му е сигурна, след като 70% от хората подкрепят протестите, а той е техен символ.Можем ли да си представим каква обстановка ще създаде Радев в министерски съвет примерно....
Няма нужда да си представяме. Това може да стане реалност ако си подаде оставката като президент и участва в предстоящите парламентарни избори. Ако спечели ще стане премиер. По твоите статистики победата му е сигурна, след като 70% от хората подкрепят протестите, а той е техен символ.
И аз го изгледах. Родната полиция - вечната многострадална Геновева. "Аууу, нас ни критикуват, ние сме все виновни, нас ни бият, ние сме много години, ама лошите хора все ни нападат". - Мухльовци безполезни.Сега изгледах срещата на мвр с Радев
Като те видях и се сетих - според Севрюкова през 2017-2018 на важен пост щяла да дойде жена, а през 2017 начело на държавата ще застане спасителят на България - мъж на 44 години.Няма нужда да си представяме. Това може да стане реалност ако си подаде оставката като президент и участва в предстоящите парламентарни избори. Ако спечели ще стане премиер. По твоите статистики победата му е сигурна, след като 70% от хората подкрепят протестите, а той е техен символ.
Като те видях и се сетих - според Севрюкова през 2017-2018 на важен пост щяла да дойде жена, а през 2017 начело на държавата ще застане спасителят на България - мъж на 44 години.
Въпросният мъж в началото на 1980 е бил на 7 години, демек роден 1972 или 1973 г.
Кои са според вас, ако приемем, че може да има закъснение от около 3 години?
https://www.viapontika.com/index.php?page=article&article=26161