Експресна регистрация на фирми!

kantorakn

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Предлагам експресна регистрация на фирми - ЕТ, ООД, ЕООД за цялата страна!

Документите се изготвят в рамките на два работни дни и ви се изпращат за подпис и нотариално заверяване (тези за които е необходимо) по е-mail, след което ни ги връщате с куриер за извършим регистрацията в Агенция по вписванията! След регистрацията получавате удостоверение за актуално състояние на новата фирма.

Обща цена на услугата (вкл.държавни такси) - 500 лв., за ЕООД и ООД / 200 лв. за ЕТ.

за повече инфо - ЛС
 
От: Експресна регистрация на фирми!

Ще отговарям само на смислени въпроси и коментари по самата процедура на ЛС или по мейл и телефон. Благодаря за интереса!
 
От: Експресна регистрация на фирми!

Използвайте за връзка и skype - kantorakn, и

email kantorakn at gmail.com

Лични съобщения получавам, но не съм сигурен дали изпращам
 
От: Експресна регистрация на фирми!

За да не изпращам уточнения да всеки, уточнявам процедурата :


  • За да подготвя документите за регистрация ми трябва следната информация :

-[FONT=&quot] [/FONT]как искате да се казва фирмата (за да направя справка за името)
-[FONT=&quot] [/FONT]къде ще е седалището и адреса на управление
-[FONT=&quot] [/FONT]предмета на дейност (приблизително, аз ще го опиша подробно)
-[FONT=&quot] [/FONT]кой ще е собственик/ци и управител(и) на фирмата – (изпратете ми данните им – ЕГН, л.к. № , издадена на …., постоянен адрес)

2.След като документите са готови ще ви ги изпратя по email или по куриер, както предпочитате. Разбира се, личната среща е най-добре, при желание и възможност от ваша страна!

След като ги подпишете, част от тях ще трябва да ги заверите пред нотариус (ще уточня допълнително).
Капиталът на дружеството (5000 лв.) ще го внесете в банка по ваш избор – за това е необходимо единствено да им представите копие от дружествения договор/учредителен акт, който ще в комплекта с документи. Въз основа на него банката създава набирателна сметка на бъдещата фирма и ви издава за това удостоверение, което също ще ми изпратите.

Държавните такси, може да ги внесете едновременно в банката, където сте открили набирателната сметка или мога да ви ги внеса и аз лично (както прецените)! Ако ви си внесете държавните такси ще ми изпратите вносните бележки заедно с другите документи.

3.След като получа документите ще ги внеса в Агенция по вписванията, и след като регистрацията е готова ще ви извадя удостоверение за актуално състояние, което ще ви върна по куриер. След като получите удостоверението с него може да изтеглите капитала от банката.

Всичко до тук се отнася за регистрацията на ЕООД, ООД – при ЕТ процедурата е същата, без внасянето на капитала!

Разчитам на вашата коректност и ще ви изпратя документите, и след като се запознаете с тях ще очаквам да ми преведете дължимата сума, за да финализираме процедурата.
 
От: Експресна регистрация на фирми!

мисля, че този въпрос би освежил темата: какви са предимствата да си регистрирам фирма? за какво ми е?

посочи някакво основание за да стане ясна ползата от регистрацията на фирма иначе просто продаваш нещо полезно, но не казваш на потенциалните си потребители с какво то би им било полезно

извинявам се за спаменето
 
Последно редактирано:
От: Експресна регистрация на фирми!

Не мисля, че на някой който не му трябва фирма има нужда да му обяснявам защо му е?!
Ако вие не знаете за какво ще ви е, значи просто такава не ви е нужна и аз няма да ви убеждавам в противното.
Благодаря!
 
От: Експресна регистрация на фирми!

Аз съм откривал много фирмени сметки в банки. Беше ми писнало да се занимавам с такси, комисионнни, откриване на набирателни сметки, изготвяне на спесимени и събиране на пълномощни. :)
Нямам представа дали предложената тук услуга е скъпа.
По принцип нямам доверие и не бих дал документите на фирмата си на непознато лице. Още повече след честите злоупотреби, които стават. Даваха ги по телевията преди месец. Имаше случаи , в които едно лице се представя за собственик на фирма, която принадлежи на друго лице и оперира със средствата му .
 
От: Експресна регистрация на фирми!

kantorakn имаш ли юридически образование ?
 
От: От: Експресна регистрация на фирми!

Да.адвокат съм.

личи си,

след като ти предложих да поясниш за какъв г....й ни е фирма отговори именно като адвокат. Много от хората в този форум получават доходи от място, което повечето данъчни не могат дори да си представят, че съществува. От тази гледна точка повечето от хората, които вадят по някой друг лев от интернет нямат никакъв зор да декларират тези доходи да не говорим да правят фирма за това.

За да продадеш една стока или услуга ти трябва първо да продадеш ползата от нея. Докато някой не разбере каква полза би имало за него регистрирането на фирма за отчитане на приходите от онлайн работата, обявата ти ще бъде абсолютно безсезултатна. Да не говорим, че дори някой да е решил да регистрира фирма остава съвсем логичния въпрос "Защо да не отиде при адвокат в собствения си град? Адвокат, който вижда, който може да разпита подробно, за когото може да чуе препоръки, на който може да се довери."

Единственото предимство да предлагаш такава услуга онлайн би било доброто познаване на ползите да имаш фирма за онлай бизнеса си. Ако не можеш да разясниш това не предлагаш абсолютно нищо по уникално от кой да е от стотиците адвокати в града, в който живея тогава защо да избера теб?

Ето ти жокер: аз искам да декларирам доходите си от интернет. Кой би бил най-подходящия начин за това?

Фирма? т.е. трябва да имам уставен капитал от 5000 лв, трябва да направя разхода за регистрация, трябва да имам назначен управител на ЕООД независимо дали това съм аз или трето лице, на който да плащам поне осигуровките и данъците върху заплатата. Минималният осигурителен праг за управител на фирма е 550 лв ако не ме лъже паметта т е само осигуровките месечно са около 180 лв, още 55 лв данъци. Предимството е че мога да приспадам ДДС, но пък съм длъжен да го начислявам т.е. ако продам реклама трябва да включа ДДС. Каква би била ползата за мен да издавам Данъчна фактура? Не е зле да светнеш хората за ДДС и ползата да си регистриран за да може всеки да прецени дали това е за него.

какъв друг вариант има да си декларирам доходите? хайде като адвокат отговори ми на този въпрос. Явно фирмата не е решение ако просто си работя от къщи и нямам нито офис под наем, нито служители и единствените фактури, които изобщо бих издал са на някой съфорумник.

Не ми се сърди за критиката. Опитвам се да помогна - никой не предлага подобна услуга в този форум, има възможност наистина да консултираш групата от хора вадещи парите си от интернет, но за това наистина трябва нещо повече от "регистрирам фирми"

Пожелавам ти успех в начинанието :)
 
Последно редактирано:
От: Експресна регистрация на фирми!

Извинявай, ама темата наистина ме заинтересува и макар да касае една много малка част от другите членове е наистина важна и полезна.

В цената, която предлагаш включваш ли запазване на име тъй като за ЕООД таксите за търговския регистър са 160 лв а по Наредбата за адвокатските възнаграждения таксата ти трябва да е 300 лв т.е. има едни 40 лв горница от друга страна таксата за запазване на име е 50 лв за ЕТ разходите са както следва 150 лв за ТР и 25 адвокатски хонорар плюс естествено 50 лв за запазване на име. Моля, поясни защо се получава тази разлика - включваш разходите за куриер или просто правиш незаконен дъмпинг?

Още нещо виждам, че кантората ти е в Кюстендил предполагам, че този телефон е актуален ======. Явно единственото предимство е, че в Кюстендил сканирането на документите става по бързо, и заявката приема статус "обработва се" на следващия ден а не след 10 дни както е в София и големите градове. Да де ама това става и във всеки друг малък град.

Адв. Петров, моля, коментирай горното, мисля че би било полезно за всички потребители, които искат или имат нужда да регистрират доходите си от интернет.

М др моля, посочи в кой съд си регистриран като адвокат.
 
Последно редактирано:
От: Експресна регистрация на фирми!

Към newebie, както вече съм посочил по-горе, повече информация и разяснения може да получите на ЛС или мейл!
 
От: Експресна регистрация на фирми!

тези данни ли са актуални

Красимир Любомиров Петров Кюстендилска адвокатска колегия

Кюстендил, ул."Родопи" № 4, ет.3, ап.5
кантора тел.
GSM :

Нормално е, като адвокат да не се притесняваш да споделиш тази информация
 
Последно редактирано:
От: Експресна регистрация на фирми!

Да. Тази информация е публична. Всеки интересуващ се ще получи индивидуален отговор, тъй като всеки си има специфични изисквания. Както вече писах, ще отговоря на всеки конкретно, лично на него.
 
От: Експресна регистрация на фирми!

Харесва ми темплейта на сайта. Само оранжевия текст някак си не пасва.
 
От: Експресна регистрация на фирми!

Харесва ми темплейта на сайта. Само оранжевия текст някак си не пасва.


ти успя ли да прочетеш кирилицата щото аз още се мъча
 
Последно редактирано:
От: От: Експресна регистрация на фирми!

Да. Тази информация е публична. Всеки интересуващ се ще получи индивидуален отговор, тъй като всеки си има специфични изисквания. Както вече писах, ще отговоря на всеки конкретно, лично на него.

пусни ми отговор на въпросите на ЛС тогава, особено много ме интересува какво би ми препоръчал за да си декларирам доходите от интернет и второ защо тарифите ти се разминават с Наредбата, ако са по-високи не е проблем но ако са по-ниски тогава мисля че ВАС и КАК също ще искат да вземат отношение
 
Последно редактирано:

Горе