Ето един шибан съвет от левия ми ръкав - you bitches!
Първо едно поздравче за хората за които ще спомена по-долу:
http://www.youtube.com/watch?v=9FTMTbeMGiI&feature=related
И сега да си кажа моето:
Първо искам да кажа, че това което виждам тук е добре, нивото е доста високо. Говоря за информацията давана от повечето тук, но. Да, мамка му има и едно НО. Абе започнаха да влизат много клекопикаещи, които не са дошли тук нито да помагат, нито да споделят информация, нито да печеят онлайн, нито да правят каквото и да е с живота си като цяло. Shit on You. Просто са тук за да кажат колко са велики и как са се родили за да пръскат мозък и семе, налява - надясно.
Ето една игра за крехките им мозъци: Америка първа влезе в криза, респективно първа ще излезе. Според последните отчети на техните банки, това се случва бавно, но се случва. Скоро ще е факт и пазарите пак ще се движат активно. Да не споменавам и тенденцията, че въпросните пазари са порастнали с някакви проценти, което означава, че ще се оперира за по голяма лапачка - говоря най-вече онлайн.
Въпрос: Въпростните зеленчуци какво ще правят, още ли ще го раздават умници или ще направят нещо по върпоса, защото хората не са това което говорят, а това което правят.
Имайте малко уважение към жалкото си същество и се активизирайте. Днес един пич от форума ми направи много добро впечатление. Евалта, баце. Той си знае.
Оня пък му се клика по рекламки, за да прави "лесни" пари. Не знам кой го е обладавал с гега, ама яко хляб има да рупа. Друг пък имал проблеми с това, че незнаел как става и чака да му се вкара информацията в главата. Както е казал народа: то да беше *** да ти го набият, ама то ъкъл.
Аре малко към тези хора да отправя посланието "Помогенте си сами, за да ви помогнат и хората тук", GOD DAMM IT. Иначе само губите времето на хората тук, вместо да се развиват, те се занимават с глупостите, които са писали за Н-ти път. Само да кажа, че този форум ще събира много хора и в бъдеще, и на всеки ако му се обяснява поотдлено ще е голяма мазаница. Влязал си в ПРЕДПРИЕМАЧ, ако и това не си го прочел и разбрал....не бих сложил пари на теб, брато.