Pavlin_Kralev
Active Member
Ха така, стига си ревала, усмихни се малкоТалантлив си, признавам! Предполагам не разсмя само мен тоя път. Верно си много забавен...
Ха така, стига си ревала, усмихни се малкоТалантлив си, признавам! Предполагам не разсмя само мен тоя път. Верно си много забавен...
Доста пошлапване трябва, най-вече за русофилистиците, но пък и така става. Харесва ми да ми се катерят по оная работа, рускини като теб, докато си внушват че съм им боксовата круша. Да знаеш, не плащам. Днес ви мандръсам безплатноТва с бащите и роднините верно си е moveton... В никакъв случай не искам администраторите да премахват падналата ни боксьорска круша, но пък и си трябва пошляпване чатпат.
Вероятно. Но така е Някои само завиждатеНякаква сексуална завист витае във въздуха...
Идея нямам, Аз имам проблем с многото желаещи рускини като теб, не със завистта. Явно второто е твоята болежкаВероятно или е така?
Не са ми нужни медикаменти и или алкохол. Трезвеник съм. хаха е присмех на глупостта ти хаха
В среда на русофили, не е било добре да се присмивате на себеподобните си... Аз не се смея на недъгавостта ви, спокойно макар че реално си правиш правина съпоставка между русофилия и недаъгавост...Абе и ние се смеем, докато те четем, но не го обявяваме публично, защото са ни учили да не се присмиваме на недъгавите.
Идеи бол,, но за лечение на русофилистици, без мозъчна трансплантация, наистина нямам По гупави хора наистина не познавам. Дори туркофилите ги изпреварват, за срам и позор Проблеми с руските курви в днешно време всеки има. Сега сте надъхани да се махате от Русия и се продавате толкова безсрамно, че будите чак отвращение Ково да се прави, европейци сме и курволяка се натискаНямаш идеи и имаш проблеми... ОК, случва се.
Мен повече ме интересува как стигна до този хал? Трудно детство? Жертва на гавра? Четене на класици като Беров и Инджев?
Ха така, стига си ревала, усмихни се малко
Не се съмнявам в глупостта и комплексите ти. За това винаги ще си на линия Комплексите не ти позволяват да признаеш явната истина, че не си прав. Глупостта ти пречи да го прозреш дори за себе си Утре пак ще си по моите теми хааааахахах Една курва е курва, колкото и да го не иска, та и ти такаПосмях ти се малко, стига толкова. От всичките десетки тролове, дето съм видял в тоя форум през годините, ти си най-слабия. Не си струваш загубеното време, твърде елементарен си за тук, въпреки богатия ти езиков запас от 20-25 думи.
Ами какво да се прави, откликвам на руски курви като теб, после все се правяте на бременни Докато ви наритам да си ходите в Путинофилистическая Республика Шибанистан минават цели 3 минути Гавра си еЖертва на гавра, значи.
Нещо по морето ли ти се е случило? Работила си сервитьорка и невъзпитан рускоезичен клиент ти се е скарал? Или нещо по-сериозно?
За да сме честни, то трябва да признаем че рускините си се пускат и натискат на всеки с гражданство на държава в ЕС. Не съм най-големия мачо В България дори всеки най-пропаднал циганин на над 15 години се е учил да чука на рускиня. Сайтовете за запознанства (българските) пращят от тях. Товаа не само от днес. Логика има, Там сега явно е доста зле. Който има пари в брой бяга. Който няма се продава... Путистан е все пак...В смисъл, ти не си жена, а мачо и рускини се правят на бременни, за да се омъжат за теб и да заживеят в България? И това всичкото не през 1996-та, а през 2017-та? Правилно ли разбрах? И ако да, то къде е логиката?
Възможно е. Все пак толкова богата на природни ресурси държава, с толков беден народ означава, че задължително някой поголовно паразоитира на гърба на робите руснаци. Така жените на импотентните руснаци си наемет българи... С парите на олигархията. Той пък трябва да знае че рускинята по принцип е боклук, та да не им вярва. Сам си е виновен Турските бардаци са пълни с рускини най вече... Грозни неща, но всеки си знае.За да сме честни, съм виждал как мои руски колежки наемат български жиголо в Париж, но това нито ми хареса, нито означаваше, че ще се омъжат за момчето. А и то не очакваше подобно нещо.