факт е обаче, че ползват старите линкове към сървърите за стрийминг... сайта работиТова по скоро е новия наркодилър
факт е обаче, че ползват старите линкове към сървърите за стрийминг... сайта работи
Тази история е подобна на това, което започнах да ви говоря"В какво се забърках?!"
важното е , че отново има каталог, а кой седи зад новия сайт не е толкова важно. Гледам са ентусиастиЗащото е трудно да обновиш, примерно 10к линкове. Иначе тези не са filmisub, а някакви, които се представят за тях. Питах ги filmisub и казаха, че всичко, което се представя за тях е измама. Написали са го и на сайта си.
Наш'та работа е на свинче - звънче. Или по някои географски ширини го наричат "цялата Мара втасала", че и ние. Реално мен такива сайтове не ме интересуват, нямам строго личен интерес към въпроса, но се получава точно така за което се опитах да отворя тема.Имам и някакви чуждестранни. Аз през коледните дни, миналата година, гледах от тук: m4uhd.tv
Имам чувството, че докато им изготвят заповедта за затварянето им, те вече са го качили на друг домейн и хостинг.
Аз се мъчих няколко пъти да разбера как се прави такъв сайт обаче тук се дават само някакви мъгливи обяснения все едно е егати тайната схема за правене на париНаш'та работа е на свинче - звънче. Или по някои географски ширини го наричат "цялата Мара втасала", че и ние. Реално мен такива сайтове не ме интересуват, нямам строго личен интерес към въпроса, но се получава точно така за което се опитах да отворя тема.
Аз също не знам. Моя интерес е от друга гледна точка. Хващат те за главата и те карат да оцелееш 10 минути без да дишаш.Аз се мъчих няколко пъти да разбера как се прави такъв сайт обаче тук се дават само някакви мъгливи обяснения все едно е егати тайната схема за правене на пари
До сега съм намерил само един гайд и то е за ръчно добавяне на филмите...Е не го ли виждаш как се прави?
Аз съм правил такива сайтове, но конкуренцията е толкова голяма че трудно се влиза в нишата хахаДо сега съм намерил само един гайд и то е за ръчно добавяне на филмите...
Не, чета и между редовете. Защо да не рекламирам в сайт с такава голя алдитория ми кажи ти? Заради престижа ли?Ама ти май четеш през редовете. Казват, че при слаб трафик, покриването на разноските по офшорен хостинг са тлъсти. Това е вярно! Също така има логика, че никоя легална рекламодателска компания няма да се съгласи да работи с пиратски сайт. Ти ако имаш бизнес ще се съгласиш ли да работиш с престъпници !? Според мен статията е много точна, просто трябва да се чете не през редовете.
Като не искаш ръчно плащаш за автоматизация на някого.До сега съм намерил само един гайд и то е за ръчно добавяне на филмите...
Аз искам да направя за себе си с определени филми изобщо не ми дреме за печалбиАз съм правил такива сайтове, но конкуренцията е толкова голяма че трудно се влиза в нишата хаха
щом не ти трябва печалба незнам каква информация търсиш.. я обясни точно какво искаш и кое не ти е ясно..Аз искам да направя за себе си с определени филми изобщо не ми дреме за печалби
Просто вземаш данните от вече съществуващи сайтове барабар с линковете към хостнатите филми и си ги изсипваш в твоя сайт.Аз се мъчих няколко пъти да разбера как се прави такъв сайт обаче тук се дават само някакви мъгливи обяснения все едно е егати тайната схема за правене на пари
Просто сайт в който да качвам филми за себе си. Ако се получи мисля да платя н някой да ми спретне и коди добавка за лична употребащом не ти трябва печалба незнам каква информация търсиш.. я обясни точно какво искаш и кое не ти е ясно..