Заради БСП, Русия забрани вноса от България

От: Заради БСП, Русия забрани вноса от България

хаха, тука ме разби. Видя се колко си ходил в Лондон... Тези снимки от кой сайт ги дръпна. И аз мога веднага да ти пратя 10 снимки от различни държави. И кво като си снимал 10 лаптопа тиквеник. Аз мога да ти снимам 100 дел сървъра и кво ? Айде друг път на някой друг ги разправяй тез, щото до тука нищо не си доказал - нито знания имаш за да си ИТ и нито едно доказателство не показа, че си ходил навън ами само натякваш, че тука било евтино.

А факта, че при първия проливен дъжд в София супер метрото беше 2 метра под вода, забрави ли го този факт ? Що не говориш за него? А защо не говориш за факта, че аз по метро станциите не чакам на опашка, а минавам с карта за 1-2 мин и вече пътувам. Този факт броиш ли го? А факта, че ако се счупи автобуса по пътя и съм си платил билетчето на другия се налага пак да си платя такова? За един и същи маршрут - и ми се е случвало не един път. Новите трамваи не ги знам какви са, но ще ги сравним след 2 години. Щото не те знам кога си ходил за последно в Лондон, но там на 5-6 години пускат нови автобуси и влакове. А не като в София - на 40 години и да се убиват селяците като теб да се хвалят, че били супер. И нека те светна идин факт. Транспорта не се прави да е красив, а да е удобен и бърз. Защото Лондон е 130км и закъснения на транспорта почти няма.

Ама де си ги чувал тези неща ти... на теб ти е важно да е красиво, ми така е , като си от село нормално да си с този манталитет - ходиш 2 пъто до градо. Пак ти повтарвям - аз работя на 2км от квартирата ми и си ходя пеша. А ти в Селото не можеш да си позволиш този лукс дори, ама виж на село може, и като ходиш до градо трябва да ти е убаво едно красиво в градския транспорт...

Видял си един Лондон и стана голям разбирач? Аз съм бил в над 10 държави - ти в колко си бил ? И снимката дето съм пред Бурж Халифа ли съм я свалил от интернет . Няма такъв смешник като теб. Как може да сравняваш някакви неща като ти не си бил никъде че да видиш как живеят хората? Точно такива хора като теб живеят в Лондон - злобни и убити от живота. Пожелавам ти все там да живееш на 2км от работата си!

Женева 2014, януари
20140118_144856.jpg
Испания, ноември 2013
20131115_131253.jpg
Умри от злоба в мизерния Лондон!

Хахахаха, казах ти не ми ги показвай тези снимки, и аз мога да ти извадя такива, щото съм пътувал. На почивка. Ти до сега какво си показал? Знания нулеви и яростно защитаваш метрото в София дето при всеки дъжд е 2метра под вода. И доколкото виждам, още не си успял да намериш къде работя, което показва какви познания имаш. Е какво, тегли 5000лв кредит за да идеш малко на почивка и сега голяма работа станахме... хахаха тиквеник. Елементарни познания нямаш, кой ще ти даде на теб пари за тази работа? Уби се да се хвалиш с един превод от 2013 (един единствен), аз всеки месец вземам 2500 паунда, ама не съм тръгнал да се хваля, щото това са си съвсем нормални пари за всеки европеец, тиквеник. Аз се срещам с хора, които си купуват имоти за милиони и имам голямо уважение от тях защото съм им помагал доста при реализацията на някои техни проекти. А ти си инсталирай там уиндоус7 и се мисли за велик с единствения превод от 2013. Хахаха, не осъзнаваш просто колко си смешен, щото аз мога да ти извадя такива снимки сега (не сега, защото не съм си вкъщи), че ще ти падне шапката. Ама дерзай - тегли кредити за почивки и се прави на велик във форума. Щото до сега не съм видял да си въобще някакъв специалист в тази сфера, може да бачкаш като пиколо на някой кораб хахаха и това да ти е заплата за целия контракт. Щото познавам и такива умници като тебе , дето са супер мишки ама като се върнат в БГ с 5000лв и се правят тука на голямата работа с един телефон и един лаптоп, после кръчми и така до другото лято като има контракт... Айде изчезни вече че си смешен.

deanski, в една друга тема събираме селфита на предприемачи, така че можеш да пуснеш там - не се свени да го направиш.:wink:

deanski, в една друга тема събираме селфита на предприемачи, така че можеш да пуснеш там - не се свени да го направиш.:wink:

Ама аз не съм предприемач - аз работя за хорските компании :) Оня горе е самохвалкото дето изкарвал 5000лв на месец но си живее в бегето :)

Ама аз не съм предприемач - аз работя за хорските компании :) Оня горе е самохвалкото дето изкарвал 5000лв на месец но си живее в бегето :)

Всички членове на форума ''предприемач'' за нас в ''предприемаческо разпускане'' са предприемачи. А ние гордо се назоваваме ''предприемачки'', нищо, че сме си най-обикновени спамърки, така че мани тия уговорки и давай селфи - не позволявай на Бърни да се мисли за най-красив. Антибоковистите трябва да победят във всички състезания.:)

Абе нямам сега селфи, на работа съм :) пък и не съм по тези неща :) Виж заради антибоковистката работа може да пратя на личен :)

Тук ебати злобата и жлъчта, 10 страници един човек казва взима Х друг човек казва не е така!

Тук ебати злобата и жлъчта, 10 страници един човек казва взима Х друг човек казва не е така!

Ем, човека почна да се хвали с преводи тука, заплати ми показва, че иска и банкови извлечения, не знам как не поиска да му пратя едни 1000 паунда за доказателство не знам :) и като почнаха едни селфита... Явно се има за милионер. Аз си бачкам съвсем спокойно, а този тиквеник ми обяснява как Лондон бил гето ахаххахаха а България видиш ли било супер - автобуса 4лв дневна карта, сега чисто нови трамваи им докарали след 40 годишна експлоатация на старите. А метрото на Лондон било пълен боклук, софииското е супер обаче - завали и раздават плавници безплатно - иначе ако не вали си ги плащаш :)

Ем, човека почна да се хвали с преводи тука, заплати ми показва, че иска и банкови извлечения, не знам как не поиска да му пратя едни 1000 паунда за доказателство не знам :) и като почнаха едни селфита... Явно се има за милионер. Аз си бачкам съвсем спокойно, а този тиквеник ми обяснява как Лондон бил гето ахаххахаха а България видиш ли било супер - автобуса 4лв дневна карта, сега чисто нови трамваи им докарали след 40 годишна експлоатация на старите. А метрото на Лондон било пълен боклук, софииското е супер обаче - завали и раздават плавници безплатно - иначе ако не вали си ги плащаш :)
Ами всеки има правото да пише каквото си иска, както и всеки има правото да опонира непреимайки чуждо мнение! Да покажете, кой кого и какво прави можете да направите съзтезание за Х проект и който го вземе значи си стои зад думите иначе така още 100 страници ще изкарате!

Ами всеки има правото да пише каквото си иска, както и всеки има правото да опонира непреимайки чуждо мнение! Да покажете, кой кого и какво прави можете да направите съзтезание за Х проект и който го вземе значи си стои зад думите иначе така още 100 страници ще изкарате!

Еми ето аз в подписа си имам нещо, което съм изработил собственоръчно - писано е на PHP, js, има и динамично търсене с AJAX. Освен това използвам GD, чрез което генерирам 2D графики. А пича до тук какво показа, снимка на 5000лв и селфи :) Ма тей то... Само хвалбите като са ти големи... друго не знае.

Еми ето аз в подписа си имам нещо, което съм изработил собственоръчно - писано е на PHP, js, има и динамично търсене с AJAX. Освен това използвам GD, чрез което генерирам 2D графики. А пича до тук какво показа, снимка на 5000лв и селфи :) Ма тей то... Само хвалбите като са ти големи... друго не знае.

Ами влизаш ребром с това и Бърни решава да се включи или не - няма кво 10 страници се дърлите на вятъра ..... Вие сте програмисти, ще го измислите! А дори и се хвали, какво от това?!

Ами влизаш ребром с това и Бърни решава да се включи или не - няма кво 10 страници се дърлите на вятъра ..... Вие сте програмисти, ще го измислите! А дори и се хвали, какво от това?!

Еми той просто отказва да покаже НЯКАКВИ знания. Аз му обяснявам, че ако има познания ще разбере в коя фирма работя, а той отказва и почва да вика - ти си смешник за какво да я търся аз било ме срам. Ти с тъп човек спорил ли си? После премина на тема как в Лондон било гадно и било голяма дупка, ама странно защо хората отиват натам, сигурно щото е гадно.

Ами ако е така просто спри да пишеш - видимо имате един и същ резултат за последните 10 страници - нулев напредък! А Лондон не е цвете за мирисане в някой отношения - климат, храна и да не изброявам. Но пък в Ситито е вече различно ;)

Ами ако е така просто спри да пишеш - видимо имате един и същ резултат за последните 10 страници - нулев напредък! А Лондон не е цвете за мирисане в някой отношения - климат, храна и да не изброявам. Но пък в Ситито е вече различно ;)

Ами да ти кажа - в пъти по-чисто е от София, храна има всякаква, разбира се, ако купуваш салам за 2 паунда килото ще е гаден, и тук е така. Климата ... като свикнеш си е супер, климатици не ти трябват, защото температурата рядко надвишава 25 градуса, зимата е много меко, сняг почти няма, ако падне е само за цвят и още същия ден изсъхва все едно не е валяло. И много зависи КЪДЕ си в Лондон. Защото в нашето предградие е страхотно - нито една висока постройка - само къщи с дворчета, разходки, има 3 парка... Разбира се има и квартали дето са гадни (то къде няма), но специално при нас нещата са страхотни.

Абе нямам сега селфи, на работа съм :) пък и не съм по тези неща :) Виж заради антибоковистката работа може да пратя на личен :)

Може, ще чакаме.:)
blackout8, що се првиш на арбитър, като постовете ти са винаги в подкрепа само на една от страните. Или се включвай на страната, на която симпатизираш или не се прави на безпристрастен, защото много не ти се получават нещата. Единия се хвали, като галфон, ама другия е по-виновен, защото хвалбите на галфона не му доказват нищо. Айде моля ти се..:)

Може, ще чакаме.:)
blackout8, що се првиш на арбитър, като постовете ти са винаги в подкрепа само на една от страните. Или се включвай на страната, на която симпатизираш или не се прави на безпристрастен, защото много не ти се получават нещата. Единия се хвали, като галфон, ама другия е по-виновен, защото хвалбите на галфона не му доказват нищо. Айде моля ти се..:)

Пак женска логика - на кого съм казал, че е галфон и на кого че е виновен!!! Върни се и прочети какво съм писал, а ми е през оно виждам искаш ме включиш в махленският ви спорт, ама толкова от мен - някак си хапливите кълвания стил селско щастие не ме изпълват, а точно обратното!

Последно редактирано:

Единия се хвали, като галфон, ама другия е по-виновен, защото хвалбите на галфона не му доказват нищо.

хехе, това изречение какво трябва да означава ? Аз пределно ясно му обясних на човека, че не ме интересуват парите му, защото аз при всички случаи изкарвам повече от 5000лв (на месец), но това няма никакво значение, защото живея в Лондон и там левовете нямат стойност. Никой не ги употребява. Исках просто да вземе да докаже, че има някакви знания за да ги изкарва тези пари, но всичко, което видях от него са някакви реплики от типа "завиждай, аз имам селфи от еди-къде си". Като някаква кифла ми се обяснява къде е ходил.

Значи изтеглих заем и ходя всеки месец в различни държави ? Страхотна логика лондонска плюнка. До сега не си извадил нито едно доказателство за работата си , дохода си или почивките ти. Демек на думи голям , на действия мишок.
Ето ти снимка от офис в Брюксел
954872_10200089951714327_649150116_n.jpg
Финландия , Хелзинки юни 2013
575075_4635298083218_1107554845_n.jpg
Дания , Копенхаген
282785_4425486958071_1822122364_n.jpg
Турция , Измир 2013
IMG_4167.JPG
И чакай да ти покажа и нещо което и ти си видял все пак
януари 2013 , Hyde Park, London
598666_4293210291237_1284184480_n.jpg
Колко кредита съм изтеглил да ги обиколя ? Жалка мижитурка - ти в метрото не си се возил толкова колкото аз на самолети.
Айде покажи ти къде си бил , колко изкарваш. Нали си по доказателствата , маймунке долна ? Пътувал бил той , смешка.

Хахахаха, казах ти не ми ги показвай тези снимки, и аз мога да ти извадя такива, щото съм пътувал. На почивка. Ти до сега какво си показал? Знания нулеви и яростно защитаваш метрото в София дето при всеки дъжд е 2метра под вода. И доколкото виждам, още не си успял да намериш къде работя, което показва какви познания имаш. Е какво, тегли 5000лв кредит за да идеш малко на почивка и сега голяма работа станахме... хахаха тиквеник. Елементарни познания нямаш, кой ще ти даде на теб пари за тази работа? Уби се да се хвалиш с един превод от 2013 (един единствен), аз всеки месец вземам 2500 паунда, ама не съм тръгнал да се хваля, щото това са си съвсем нормални пари за всеки европеец, тиквеник. Аз се срещам с хора, които си купуват имоти за милиони и имам голямо уважение от тях защото съм им помагал доста при реализацията на някои техни проекти. А ти си инсталирай там уиндоус7 и се мисли за велик с единствения превод от 2013. Хахаха, не осъзнаваш просто колко си смешен, щото аз мога да ти извадя такива снимки сега (не сега, защото не съм си вкъщи), че ще ти падне шапката. Ама дерзай - тегли кредити за почивки и се прави на велик във форума. Щото до сега не съм видял да си въобще някакъв специалист в тази сфера, може да бачкаш като пиколо на някой кораб хахаха и това да ти е заплата за целия контракт. Щото познавам и такива умници като тебе , дето са супер мишки ама като се върнат в БГ с 5000лв и се правят тука на голямата работа с един телефон и един лаптоп, после кръчми и така до другото лято като има контракт... Айде изчезни вече че си смешен.

Ей го тоз смешник пак се обади. Казах ти тъпако, че не искам да знам нищо за теб. До сега не си показал никакви знания или реално какво си направил лично ти. Така че не ми обяснявай сега къде си се снимал щото не ме интересува. Човек без грам мозък в главата си не може да ме впечатли по никакъв начин.

Казах ти нещо - дохода ми е напълно нормален, не се изхвърлям като теб с най-високия си доход от 2013, защото аз за 10000 път ще ти кажа, че заплатата ми е 2500£. И това си е една нормална заплата, не съм се изхвърлял с 10000. А това, че имаш превод (1 - ЕДИН) от 5000лв нищо не означава, може да са те изпратили командировка и това да са ти парите за нея + самолетните билети. А в БГ да си вземаш като мижитурка 500-1000лв и да се правиш сега на велик.

ПП. това 2013 като тегли кредита ли е? хаха. Смешник. Спирай, че ставаш все по-смешен и по-смешен.

ПП2. Дай да разгледаме някой твой проект да видим какво си направил, че да те оценим подобаващо.

Ей го тоз смешник пак се обади. Казах ти тъпако, че не искам да знам нищо за теб. До сега не си показал никакви знания или реално какво си направил лично ти. Така че не ми обяснявай сега къде си се снимал щото не ме интересува. Човек без грам мозък в главата си не може да ме впечатли по никакъв начин.

ПП. това 2013 като тегли кредита ли е? хаха. Смешник. Спирай, че ставаш все по-смешен и по-смешен.

ХАХах кредита нали е септември , как отидох преди това ? Балък смешен , колко държави ти показах снимки до тук ? Знания искал... и аз искам от теб акъл в тъпата ти кратуна ама няма. Такива балъци като теб си заслужават нещастната съдба. Общо взето си едно леке дето го е яд , че някой друг ходи по проекти , взима добри пари и обикаля света. Натрих ти носа , пък ти ако искаш искай диплома , самолетни билети , и кръвни проби къде съм бил и колко пари съм взимал.

Горе