Заради БСП, Русия забрани вноса от България

От: Заради БСП, Русия забрани вноса от България

Бърн, как споделяш такова инфо - това хич да не си мяза конфенденциално?

Нанди доволна ли си - Бърн споделя, деан и той по рано писа - така че има прогрес! Чакам си извинението за обвинението в безпристрастност! Как реши това, още не знам ама карай ...

Исках просто да се спре 10 страници простотии и някой да каже аз направих това, друг аз направих онова! Всеки може се хвали, кой какво прави, както и всеки може се връзва дали да се джавка или не, но за да има прогрес е добре се изложат некви факти - иначе става грозна картинка на обиди и простотии!

Отначало ми беше забавно да го джавкам, въпреки, че нямах това за цел а да видя дали въобще разбира нещо, ама той си настояваше на неговите си 5к лева и селфитата и как ходел навсякъде как ние никъде не сме били а той най-важния. После обаче по някое време започна да се изродява цялата работа и взе да ми става тъжно за него. Не заради това, че изкарва много или малко, работи ИТ или не, а защото този човек е убеден, че е върха на сладоледа и е единствен по рода си. Дето се вика - Перник на 3 континента.

Сам да се хвалиш е тъпо и говори за ниска интелигентност или комплексарщина

Що да не споделям , работен процес. Няма банкови сметки вътре все пак. Въпроса е че кирливеца от Лондон много се переше да му доказвам , а сега като мишка почна да се оправдава и извърта. Ама не ме интересува, ама имам си много такава документация. Малко човече с малка душичка... поне се извини , че ме обиждаше че лъжа какво работя. Ако има нещо мъжко в теб въобще....

само банковите сметки ли са конфиденциална информация за тая твоята фирма? Ти нормален ли си?

Отначало ми беше забавно да го джавкам, въпреки, че нямах това за цел а да видя дали въобще разбира нещо, ама той си настояваше на неговите си 5к лева и селфитата и как ходел навсякъде как ние никъде не сме били а той най-важния. После обаче по някое време започна да се изродява цялата работа и взе да ми става тъжно за него. Не заради това, че изкарва много или малко, работи ИТ или не, а защото този човек е убеден, че е върха на сладоледа и е единствен по рода си. Дето се вика - Перник на 3 континента.

cbig_2082847.jpg

Никога не съм си мислил че съм върха на сладоледа. Даже искам още да се развивам с още по добра позиция. А всичките доказателства ги поиска ти след като не вярваше , че нито пътувам нито работя това което казах. Това не е изтъкване , а опровергаване на лъжите ти. #Извинисебе

Да съгласен съм, че на там отиваха нещата!

Не съм експерт във вашата сфера, дори и не съм зелен, но викам да сложите нещо на масата ...

Бърн, то пак това, което си ъплоаднал е част от проект, който мисля, че е конфиденциален!

Бърн, как споделяш такова инфо - това хич да не си мяза конфенденциално?

Нанди доволна ли си - Бърн споделя, деан и той по рано писа - така че има прогрес! Чакам си извинението за обвинението в безпристрастност! Как реши това, още не знам ама карай .
Ти сериозно ли се засегна? Ок. извинявай, щом думите ми са те засегнали, но аз наистина мислех това, което казах. Не ми изглеждаш безпристрастен, нито тук, нито в други теми, пък ти с каква вътрешна настройка пишеш си е друг въпрос. Аз съдя за твоята ''безпристрастност'' по това, как ми изглеждат и звучат думите ти на мен.:)

Тука още ли се пените за Лондон? Много хубав град си е дори все още (поне някои квартали). И от Москва стигам по-бързо до къщето там, отколкото до барачката в Подмосковието.

Че се напълни с пакистанци, верно е. Че се изкелиферчи местното население и заприлича на орки с вирнали уши и клепнали носове също е вярно, но това е от храната, алкохола и кръвосмешенията. Но пък кралицата си е пич и не те насират гълъби при адмирала.

Няма да се извинявам на никой, понеже и до сега не си направил това, за което попитах първоначално. Пък и ти казах - не ме вълнуват селфитата ти, заплатите ти от миналата година и други снимки, които нямам никакво желание да гледам. Когато те питах за 1-ви път трябваше просто да направиш 2-3 неща, които се правят за 1 минута и спора щеше да приключи. Сега и 10000 картинки да ми показваш - все тая. Хората видяха колко струваш.

Ти сериозно ли се засегна? Ок. извинявай, щом думите ми са те засегнали, но аз наистина мислех това, което казах. Не ми изглеждаш безпристрастен, нито тук, нито в други теми, пък ти с каква вътрешна настройка пишеш си е друг въпрос. Аз съдя за твоята ''безпристрастност'' по това, как ми изглеждат и звучат думите ти на мен.:)
Че за какво да съм се засегнал, просто ти показвах, че имало защо да съм писал преди - има вече прогрес нали!?!
А за как ми звучат думите, това че не харесвам нещо/някой, не значи че не трябва да оценя и подобаващо правилните неща - явно тук си правиш грешни изводи! Като нещо е обективно вярно и истинно няма как се извъртя в другата посока, защото такъв е лайт мотива да хейтваме ...

Няма да се извинявам на никой, понеже и до сега не си направил това, за което попитах първоначално. Пък и ти казах - не ме вълнуват селфитата ти, заплатите ти от миналата година и други снимки, които нямам никакво желание да гледам. Когато те питах за 1-ви път трябваше просто да направиш 2-3 неща, които се правят за 1 минута и спора щеше да приключи. Сега и 10000 картинки да ми показваш - все тая. Хората видяха колко струваш.
АХХАХАХ знанията са ми по проектите които работя . Хората дето трябва да са ме оценили са го направили и ми дават още проекти. Ти в Лондон може да чистиш къщи или да береш ягоди. Пък се пиши за ИТ.....

АХХАХАХ знанията са ми по проектите които работя . Хората дето трябва да са ме оценили са го направили и ми дават още проекти. Ти в Лондон може да чистиш къщи или да береш ягоди. Пък се пиши за ИТ.....

Така е прав си. Бера ягоди и чистя къщи. Чистач с PHP, JS, AJAX. Чудно го измисли. Направо гений. И да те светна само още нещо - в Лондон ягоди не се берат, ама ти нали си идвал тука сигурно ягоди си брал и знаеш как е.

Така е прав си. Бера ягоди и чистя къщи. Чистач с PHP, JS, AJAX. Чудно го измисли. Направо гений. И да те светна само още нещо - в Лондон ягоди не се берат, ама ти нали си идвал тука сигурно ягоди си брал и знаеш как е.
Идва автобусчето , взимате с останала сволоч с която живеещ в къщурката ти и те кара на полето. СЛед това те връща и се хвалиш как си ИТ в Лондон. Умно момче си иначе.

Идва автобусчето , взимате с останала сволоч с която живеещ в къщурката ти и те кара на полето. СЛед това те връща и се хвалиш как си ИТ в Лондон. Умно момче си иначе.

Личи си, че си от село. Това да не е Перник - 5 км град? Кой се занимава с автобуси да кара хора 100км... ти акъл имаш ли в главата си?

Личи си, че си от село. Това да не е Перник - 5 км град? Кой се занимава с автобуси да кара хора 100км... ти акъл имаш ли в главата си?
Не ме занимавай с проблемите си лондончанче. Лондон е една голяма септична яма. И англичаните те мразят само щото си българин. А ти им се радвай на миризливото метро.

Не ме занимавай с проблемите си лондончанче. Лондон е една голяма септична яма. И англичаните те мразят само щото си българин. А ти им се радвай на миризливото метро.

Вече не си интересен. Спри и се наслаждавай на 5-те хиляди лева от 2013.

Вече не си интересен. Спри и се наслаждавай на 5-те хиляди лева от 2013.
Ти никога не си бил. От 2013 до сега много по 5 съм изкарал. Наслаждавам се на всеки цент. И продължавам да обикалям . Ти стой в Лондон и яж от Теско!

Не искам да ви се меся, но ме дразнят хора, които са отишли в държава с по висок стандарт, видели са малко евро и долари и почват да се пънат колко много изкарват и как ние тука в БГ сме мишки и селяни. В Лондон и кенефи да миеш ще получаваш повече от средната заплата в БГ ИТ сектора. Това прави ли те по-умен, по-стойностен или нещо повече от другите? Като си толкова вървежен, умен, амбициран и т.н. защо не остана да се реализираш в БГ ами избяга в Лондон? Не познавам BurnX, но по неговите думи изглежда, че печели добре и си е щастлив тук в България. Ако ти беше нещо повече от него нямаше да бягаш навън, а щеше да останеш тук и да постигнеш същото, което и той тук в България. Въобще няма място за сравнение на заплатите в двете места. Сигурен съм, че там има некадърни хора, които взимат много повече пари от колкото един добър специалист тук в България.

Не искам да ви се меся, но ме дразнят хора, които са отишли в държава с по висок стандарт, видели са малко евро и долари и почват да се пънат колко много изкарват и как ние тука в БГ сме мишки и селяни. В Лондон и кенефи да миеш ще получаваш повече от средната заплата в БГ ИТ сектора. Това прави ли те по-умен, по-стойностен или нещо повече от другите? Като си толкова вървежен, умен, амбициран и т.н. защо не остана да се реализираш в БГ ами избяга в Лондон? Не познавам BurnX, но по неговите думи изглежда, че печели добре и си е щастлив тук в България. Ако ти беше нещо повече от него нямаше да бягаш навън, а щеше да останеш тук и да постигнеш същото, което и той тук в България.

Ти да не би случайно да си помисли, че изкарва 5000 в България? Аз не останах в България не защото не я обичам, а защото в нея нещата отиват от зле към по-зле. Запомни тези мои думи и след една година се върни в този пост и ще разбереш защо е така. Дори може и по-скоро да е.

В България лесно мога да изкарвам по 1500-2000лв, които стигат за всичко и си живееш съвсем, ама съвсем прилично.

Нещото, което ме дразни тук е именно манталитета на 90%, също като манталитета на Бърн - видели малко пари и виж аз изкарам 5000 ти си мижитурка. Ако на теб ти харесва това - окей, живей си тук и се мисли за велик. Като се оправят нещата (което знам, че няма да стане) ще се прибера. А изобщо не може да помисли, че това са нормални пари за една европейска държава и си ги взимам като заплата, аз дори взимам повече, но не ги приравнявам, защото живота тук е такъв, че нямам връзка с лев. Все едно ти да си обръщаш парите в юани и да ми се хвалиш колко много взимаш. Що за тъпотия?

Не останах в БГ защото страната е пълна със селяндури дето си мислят, че като изкарват 300лв повече и някой им е длъжен с нещо. Такива са едно 90% от хората, които са останали. Също като наш приятел Бърн гъзара.

Достатъчно ясен ли бях или да ти обяснявам с още по-елементарни думи?

Ти да не би случайно да си помисли, че изкарва 5000 в България? Аз не останах в България не защото не я обичам, а защото в нея нещата отиват от зле към по-зле. Запомни тези мои думи и след една година се върни в този пост и ще разбереш защо е така. Дори може и по-скоро да е.

В България лесно мога да изкарвам по 1500-2000лв, които стигат за всичко и си живееш съвсем, ама съвсем прилично.

Нещото, което ме дразни тук е именно манталитета на 90%, също като манталитета на Бърн - видели малко пари и виж аз изкарам 5000 ти си мижитурка. Ако на теб ти харесва това - окей, живей си тук и се мисли за велик. Като се оправят нещата (което знам, че няма да стане) ще се прибера. А изобщо не може да помисли, че това са нормални пари за една европейска държава и си ги взимам като заплата, аз дори взимам повече, но не ги приравнявам, защото живота тук е такъв, че нямам връзка с лев. Все едно ти да си обръщаш парите в юани и да ми се хвалиш колко много взимаш. Що за тъпотия?

Не останах в БГ защото страната е пълна със селяндури дето си мислят, че като изкарват 300лв повече и някой им е длъжен с нещо. Такива са едно 90% от хората, които са останали. Също като наш приятел Бърн гъзара.

Достатъчно ясен ли бях или да ти обяснявам с още по-елементарни думи?

Мен ме дразнят хора отишли в Англия и когато някой сподели , какво работи да го обвиняват че лъже, да искат доказателства и да се правят на важни. Ето това е селския ТИ манталитет. Защото си мислиш , че никой друг освен теб не може да успее и да работи хубава работа . И не вярваш че даже е възможно такова нещо и обвиняваш всички за лъжци. Толкова ти е капацитета все пак. Добре че си се махнал от БГ. По добре е без такива като теб.

И ти ли си го питал нещо? Аз се отказах отдавна. :(

Горе