От: Защо не бях на протестите
Радев, не си прав... Мамка му и правителство ни ограбиха и ни направиха на луди, то не бе газ, не бе САПАРД, не бе не знам си още кво. Не знам за помията (между другото с "о" се пише), нито за мутрите, но ето какво знам: България се граби, точно като левчето обрано вчера от деца. Дават ни пари, които управниците "инвестират" """"мъдро"""" в имоти и яхти и после Евро съюза ни санкционира двойно. Тази санкция не се връща чрез по-рано закупената собственост, връща се чрез моя джоб.
Не искам да говоря за скапаните монополисти... Не искам да говоря за скапаната топлофикация дето ни цака като овце, нито за скапаните мобилни оператори, от които 1 месец искам да си избера тарифа, но нито една не ме устройва, винаги излизам цакан.
Не искам аз да плащам за вилите на управниците, а като се кача на мотора ташаците ми да стават на прах заради дупките.
Как да ти кажа, искам да живея, но не така. Какво ще ме посъветваш ти? Да стана мафиот, ами как да ти кажа, че не искам? Как да ти кажа, че искам да се гордея, че всичко, което притежавам е спечелено честно, с пот на челото?
Затова, Радев, не ти си овцата, аз съм овцата. Защото се оставям да ме цакат като идиот и отвсякъде съм лъган, но стига вече! Искрено се надявам всички да станем овце, защото когато една овца тръгне, всички са след нея. Искрено се надявам на следващия протест всичките "овце" да се съберем и вместо ония помияри да ни се смеят от прозорците, да ги свалим от власт. Пък ако дойдат по-лоши от тях, пак ще се вдигнем и ще ги разкараме...
Кажи ми, Радев, не ти ли писна да се бъхтиш като идиот, а доста хора без бачкане да имат в пъти повече от теб? Ето, Радев, ако не се дигнем ние, народът, винаги ще си останем така, а ако ни изгонят от съюза ще стане в пъти по-зле. Не съм от хората, които се задоволяват с малкото, искам да живея. Мога да съм сам, прашинка в пустинята, тухла в стената, няма значение, но и сам ще опитам да променя нещата. Вярвам, че това е първата стъпка.