Защо не ви трябва красив мъж? Тема за дамите във форума

От: Защо не ви трябва красив мъж? Тема за дамите във форума

Задник, форми, жена важни са чувствата, ако обичаш някой какъвто и да е ще си го обичаш.
Чакай сега, не ти говоря за мазни дами. Говоря ти за добре сложени и пищни дами със стегнати задни части. Кльощавите гъзове са грозно и противно нещо, виж пищните и стегнати женски форми нямат равни по привлекателност :|

Сещам се за кой клип говори Муньо - някой се беше избъзикал в тубата, че след толкова търкане по стените от Шакира и Риана, след клипа ще имат нужда от ново боядисване. Но на мен Шакира ми е секси - не бих я върнала.

Обаче има някакви новоизгрели, известни само с големите целулитести диференциали като Коко Остин, Ким Кардашан и някакво ново чудо вчера мернах - Иги Азалия, при които е чак прекалено. Но в някои части по света го считат за много секси: http://jenite.bg/Галерии/Топ-15-Най...виждали_l.g_i.391835_sii.1263454.html#gallery

Уни, да не си обърнал резбата? :lol:

Не съм, просто глупостта , простащината и тъпотията ми идват в повече напоследък. Иначе няма по убаво от едно свежо и сочно женско дупе. Да го нацеливаш до скъсване.
Уни, да не си обърнал резбата? :lol:

Re: От: Защо не ви трябва красив мъж? Тема за дамите във форума

Чакай сега, не ти говоря за мазни дами. Говоря ти за добре сложени и пищни дами със стегнати задни части. Кльощавите гъзове са грозно и противно нещо, виж пищните и стегнати женски форми нямат равни по привлекателност :|

Над 45 кила ли е изобщо не ми говори за красота, няма да я огрее освен ако не е забележително-интелигентна и обсъждаме световните проблеми три часа в задушевна обстановка с шепа трева и кило водка с редбул.

Забележително интелигентните не са добри в леглото - по-добре само световни проблеми да се обсъждат с такива.

Re: От: Защо не ви трябва красив мъж? Тема за дамите във форума

Забележително интелигентните не са добри в леглото - по-добре само световни проблеми да се обсъждат с такива.

ДА, ако не знаеш как да ги обработиш преди това, но за професионалистите, това е най-приятното :)
Ако знаеш какви отличнички, скромни и тихи води какви чудеса са правили... чак получих половин ерекция като се присетих...

От: Re: От: Защо не ви трябва красив мъж? Тема за дамите във форума

Над 45 кила ли е изобщо не ми говори за красота, няма да я огрее освен ако не е забележително-интелигентна и обсъждаме световните проблеми три часа в задушевна обстановка с шепа трева и кило водка с редбул.
45 кила, това са някакви или много дребни или анорексички. Аз примерно съм 110 кила, такава жена бих я повредил :lol:

45 кила съм била сигурно шести-седми клас. Оттам нататък като взех да раста, избуя анадолският ген явно - не можеха да ме изхранят вкъщи. Освен да понауча нещо за ситуацията в Украйна и в Розово, че да мога да водя интелектуален 3-часов разговор.

45 кила съм била сигурно шести-седми клас. Оттам нататък като взех да раста, избуя анадолският ген явно - не можеха да ме изхранят вкъщи. Освен да понауча нещо за ситуацията в Украйна и в Розово, че да мога да водя интелектуален 3-часов разговор.
Браво! Истинска силна и мустаката българка родена да мачка с краката си кайма! :twisted:

Браво! Истинска силна и мустаката българка родена да мачка с краката си кайма! :twisted:

Гаче си ме виждал - веднага ме описа с точност.

Крокодила ще ви потроши зъбите ако ви хване, разбихте и сексуалния живот за две седмици поне с тези писаници...

И сега ще се отдаде на ядене, а после ще трябва да мачкаш тестото :lol:

От: Re: Защо не ви трябва красив мъж? Тема за дамите във форума

Крокодила ще ви потроши зъбите ако ви хване, разбихте и сексуалния живот за две седмици поне с тези писаници...

Ти си лесен - ще гаврътнеш няколко водки, ще дръпнеш един джойнт, жината ще ти поговори малко за Путин, Виктор Янукович и Александър Турчинов и готово. Ама аз при мисълта за секс с исключительно интеллигентный человек си представих Стивън Хокинг. Дано няколкочасовият филмов маратон със Саша Грей и Джеймс Дийн ми оправи либидото.

Добър майстор на голям тезгях работи :D:D

Добър майстор на голям тезгях работи :D:D

Постни някоя подходяща снимка за илюстрация, де. Да прогориш очните дъна и роговиците на Амун.

Отде па изскочи тая тема и как може толкоз ценен контент да съм пропуснал... :shock:

Бях я забравила тази тема - поумряла е леко. Но то е, защото липсват 2 враждуващи фракции, Монтеки и Капулети, като в политиката. Или пък някоя достатъчно тъпа и достатъчно циклична, че да си сменя мнението на 200 гради през 2 страници, че да стане въргал. И от време на време да влезе някой от сеирджиите да скастри спамърите. После пък спамърите да скастрят сеирджиите...

Сега си давам сметка какво ценно допълнение :) щеше да е Касиопея за това къмюнити.
Пък аз бях подложил на съмнение предприемаческия й потенциал.... Тц тц тц.

Горе