От: Защо не ви трябва красив мъж? Тема за дамите във форума
Мани мани ама е така, ако не си фенка на големите клечки с големите забивки стани фенка на кърлинг, ама и за философстване ти свири защитата, мани защитната стена да четеш надписите, ако не разбираш шегите
да ти отговоря с цитат, че са много напористи като в чат.
Естествено, че аз съм виновна и скапаното ми или никакво чувство за хумор, което вече беше отбелязано май!
Така че, добре. Това съм аз. Сухарка, кака, която не понася мляскащи и много отворени индивиди, които си и признават, че не им е проблем да са ... удобни... за йога, и друг вид губене на време.
Това не е друг полюс за мен, а друга галактика.
Обяснявала съм и преди, че съм общувала с много хора по форуми, но (уж) преобладаващо едни други сме си помагали, не просто като "чешем"нещо, щото с "чешене" (вероятно и Дарвин го е разбрал) не става ...а с мислене, преминаване или някакво развитие в нещо.
Било в теми или мисли.
Няма лошо, хората да се възползват от толерантността. Няма лошо за едни случаи много ясно и ненужно да се включват и уточняват Иронията. Но когато им се подсказва, намеква и въобще с възможно най-добро чувство показва, че реално СПАМЪТ не е Контент, те просто да признават, че Контентът не им е важен. А просто да им минава жалкото време, тогава вече тези хора имат проблем. Бил професионално изкривяване или някаква житейска и психологическа несправедливост. Все тегоба според която те имат нужда да си пишат терапевтично!
Нищо лично.
Само че качеството като се омаловажи, количеството и размерът не значат нищо. Т.е. са безполезни.
Примерът: С големият си красив шпек да чукаш травестит. Същото е. Просто за спорта. Кой ще разбере... че е дебела или неприятна, просто си й го сложил ... за протокола.
Накрая, темата е за онези красиви мъже според мен, които колкото и да са суетни (дори и надежни) могат да имат някаква пропускливост и да не са всеядни. Оценявайки сами себе си. Защото не всеядните оцеляват, а ... ценителите.