Трябва да имаш и десет дни от регистрацията. До момента нацвъка няколко мнения набързо ама все пак културно. Използвай времето в тези десет дни за да опознаеш форума и да спечелиш доверието на потребителите. Как? ами участвай в дискусиите, пусни нещо интересно, сподели твоя опит - то ще се получи от само себе си
ПП добре дошъл и успех!
аз също не мога смятам че целта на форума е да пишат само тези със старите идеи а новите като нас ни пренебрегват каквито и идеи да имаме
не ми дава да направя тема,излиза ми едно описание че съм неподходящ
Имаш зелена репутация от мен. Пробвай сега.
може ли и за мен няколко зелени че някои ги боли от истината и ме насраха
Баси хората. После що видят с червени репутации, по-лесно му е да попита някой да му даде перче, вместо да седна и да напише нещо полезно и да подпомогне развиването на форума. Сега стана ли ти ясно защо седиш червен? И мани ги тези глупости за инстината, това го говорят хора, които имат проблеми със света. Нищо лично, но аз само тогава бих ти лепнал зелено, само ако те видя да даваш нещо на това общество, защото доколкото виждам къде искаш да пишеш, със сигурност ще вземеш нещо от него.може ли и за мен няколко зелени че някои ги боли от истината и ме насраха
Здравейте, съвсем нова съм и все още разглеждам сайта и възможностите му. Аз също имам въпроси, на единия от които вече получих отговор от тази дискусия, а другия въпрос ми е защо не мога да си сложа профилна снимка и да правя промени в профила си?