Недей така, гербер!!!За да бъдем напълно коректни, днес гледах малко от сутрешния блок на бТВ и имаше дискусия изцяло върху речта на Радев, с пускане на сегменти от нея и т.н.
Недей така, гербер!!!За да бъдем напълно коректни, днес гледах малко от сутрешния блок на бТВ и имаше дискусия изцяло върху речта на Радев, с пускане на сегменти от нея и т.н.
Кой знае какви глупости пишеш?Какво слово какви 5леа? От 4 месеца основния ми фейсбук профил е активен само един месец.През останалите 3 е бил блокиран поради изказване на мнение, a kак са ги навъртяли нещата - не знам.Не можеш и да оспориш репорта, дава грешка. Демокрацията на Зукърбърг, мерси. И офис щяли да ми отварят в София...
Слово има, свобода НЯМА! От там и еманципацията, че няма слово...
Квит си искамКой знае какви глупости пишеш?
Всеки, който биха извадили срещу другарката (стругарката) Цецка щеше да спечели.Румбата да целува краката на Цецка, че който и друг да бяха извадили срещу него щеше да го бие като циганин куче!
Не ми обръщай думите да се правиш на интересен комуняго. Разбра прекрасно какво имам предвид.Всеки, който биха извадили срещу другарката (стругарката) Цецка щеше да спечели.
БиваХич не сме зле...