Защо сме малко след Конго по свобода на словото?

За да бъдем напълно коректни, днес гледах малко от сутрешния блок на бТВ и имаше дискусия изцяло върху речта на Радев, с пускане на сегменти от нея и т.н.
Недей така, гербер!!!

Това е забавно, защото вероятно много хора си мислят, че наистина поддържам ГЕРБ, само защото мразя шибаните БСП. Явно за човек има само две опции и трябва да е задължително едно от двете :D

Какво слово какви 5леа? От 4 месеца основния ми фейсбук профил е активен само един месец.През останалите 3 е бил блокиран поради изказване на мнение, a kак са ги навъртяли нещата - не знам.Не можеш и да оспориш репорта, дава грешка. Демокрацията на Зукърбърг, мерси. И офис щяли да ми отварят в София...

Слово има, свобода НЯМА! От там и еманципацията, че няма слово...

Последно редактирано:
Какво слово какви 5леа? От 4 месеца основния ми фейсбук профил е активен само един месец.През останалите 3 е бил блокиран поради изказване на мнение, a kак са ги навъртяли нещата - не знам.Не можеш и да оспориш репорта, дава грешка. Демокрацията на Зукърбърг, мерси. И офис щяли да ми отварят в София...

Слово има, свобода НЯМА! От там и еманципацията, че няма слово...
Кой знае какви глупости пишеш?

Румбата да целува краката на Цецка, че който и друг да бяха извадили срещу него щеше да го бие като циганин куче!

Хич не сме зле... :D

paKOmbP.jpg

Румбата да целува краката на Цецка, че който и друг да бяха извадили срещу него щеше да го бие като циганин куче!
Всеки, който биха извадили срещу другарката (стругарката) Цецка щеше да спечели.

Както казахме вече, свободата я има, словото го няма. 50% от тук имат сайтове, всеки може да си пише каквото иска, никой няма да го съди. Друг е въпроса, че така наречените "големи" и "независими" медии са всъщност адски зависими и правят всичко по поръчка...

Горе