Хлебарка .
Движат ли се антенките на мегаглавичката?
Хръц.
Фенобастъра па недоразбрал. ..
Айларипито (тоя с тиролските песнички) е сложил в подписа си нацистки лозунг от вратите на концлагер, в пещите на който са изгоряли хиляди невинни хора.
Не понасям нацисти - не е въпрос нито на националност, нито на самоизтъкване. Нацистите нямат националност - те са като хлебарките.
Виждам сайт ру14 в подписа ти. Както е известно, 14 е неонацистки код. Забранен в демократичните държави! Защо си избрал точно това число? #КОЙ си ти всъщност?Ми тва сте вие, хлебарките. Смятате, че щом е на руски, то имат оправдание.
Нямат оправдание. Същите хлебарки като теб са.
Ми тва сте вие, хлебарките. Смятате, че щом е на руски, то имат оправдание.
Нямат оправдание. Същите хлебарки като теб са.
P.S. Фенобастърче, а се разкарай, плс, само твоите бръщолевения за комунизма, социализма и капитализма ми липсват...
Тук става въпрос за технологията как в бедните страни навлиза нацистката идеология. И германците не са били нацисти в началото, но се е случило покрай конкретната историческа, икономическа и политическа обстановка. Затова главичките на нацистите трябва да се мачкат в самия им зародиш.
Предполагам си отишъл за лекарства, които да те излекуват от нацистката ти мания. Дано другия път да се води нормална дискусия с теб, без да получаваш паникатаки.Свободно, хлеби! Отпуснете коленцата.
Наложи се да приема покана, на която ми бе трудно да откажа, така че ще напусна временно вашето неонацистко свърталище.
Вероятно ще продължим друг път.
Предполагам си отишъл за лекарства, които да те излекуват от нацистката ти мания. Дано другия път да се води нормална дискусия с теб, без да получаваш паникатаки.
Айларипито (тоя с тиролските песнички) е сложил в подписа си нацистки лозунг от вратите на концлагер, в пещите на който са изгоряли хиляди невинни хора.
The expression Arbeit macht frei comes from the title of a novel by German philologist Lorenz Diefenbach, Arbeit macht frei: Erzählung von Lorenz Diefenbach (1873), in which gamblers and fraudsters find the path to virtue through labour.
The phrase was also used in French ("le travail rend libre!") by Auguste Forel, a Swiss entomologist, neuroanatomist and psychiatrist, in his "Fourmis de la Suisse" ["Ants of Switzerland"] (1920).
Не е важно кой гласува а кой брои бюлетините
Това от закона на Мая Манолова ли е точка ?
Не е важно кой гласува а кой брои бюлетините
Не, така е казал рецидивиста дясна ръка на мутрата цвъ цвъ
За доброто представяне, тиквата му е обещал още 6 апартамента, ама този път ще ги пише на друго име