За изборите

От: От: За изборите

Как ще се изнасяме ? Според хората в темата , която ти додох (чети последните 2 страници) в България се живее много по добре от колкото в Европа.

Не знам КОИ са тези хора, които са толкова доволни да живеят тук, а не в Европа, но подозирам, че са достойни висшисти, които не биха мили чинии, като могат да си го местят по крачолите. Защото аз пък познавам едни други хора, които просят по улиците, други, които умират щото линейката не е дошла навреме или лекарят решил, че диагнозата е една, а тя е съвсем друга, щото по клинична пътека ще се вземат кинти, а пък пациента беден и не може да си плати скъпата операция, трети хора, на които им се позволява да правят и пускат малоумни предавания като Биг Брадър и накрая едни хорица по селата, за които никой не се сеща, но като забръска снега сега зимата, няма да имат ток и хляб, ама ще оцелеят милите. Що да не оцелеят?! Пет века сме изтърпяли, че едни 60-70 години живот в мизерия няма ли ....

Как ще се изнасяме ? Според хората в темата , която ти додох (чети последните 2 страници) в България се живее много по добре от колкото в Европа.

Аз за себе си не мога да кажа, че печеля много. Но издържам 1 семейство, не се изхвърляме за гъзария, но и не се лишаваме. Мога да си позволя 2-3 пъти в годината да отидем в чужбина на почивка и мога да си позволя още 2-3 пъти да отидем на почивка в БГ. Смятам, че и много други семейства могат да си го позволят. И тези който могат да управляват разумно средствата си го правят. Имам познати който работят на заплата и взимат повече от мен, но парите все не им стигат. Та сега да се върнем на темата. Ако ГЕРБ не се опитваше да ме обере всячески на мен ми е ОК тук. И с удоволствие ще се развивам в България!

Викаш един Сталин, Хитлер да се появи, а ? Или Цар някой... :lol:

Много ми е смешно как досега плю плю хората и накрая "изака" тази велика мисъл как видиш ли пак трябва да се ЧАКА НЯКОй да се ПОЯВИ и да ни ОПРАВИ! :(

Щом сериозни неща са ти смешни, значи си ... един ведър човек. Няма нищо смешно. Това, че ти е трудно да осмислиш какво съм написала не е мой проблем. Дрънни един телефон на другарката си по литература (ако е жива) прочети й какво съм написала, и я попитай какво е искал да каже автора. Тогава заповядай отново да си акаме дружно.... 8)

Аз за себе си не мога да кажа, че печеля много. Но издържам 1 семейство, не се изхвърляме за гъзария, но и не се лишаваме. Мога да си позволя 2-3 пъти в годината да отидем в чужбина на почивка и мога да си позволя още 2-3 пъти да отидем на почивка в БГ. Смятам, че и много други семейства могат да си го позволят. И тези който могат да управляват разумно средствата си го правят. Имам познати който работят на заплата и взимат повече от мен, но парите все не им стигат. Та сега да се върнем на темата. Ако ГЕРБ не се опитваше да ме обере всячески на мен ми е ОК тук. И с удоволствие ще се развивам в България!

... все така става ... а в началото толкова се зарадвах на темата ти, защото се заблудих, че наистина ти пука за живота ти в България, а не за кинтите и как собственият ти задник да е ок!
Но какво да се прави, очевидно съм си наивна ...
Някой беше писал по темите, че е ясно как тук всички сме високи, руси, с по няколко висши, вила, а не къща на село, караме яки коли и т.н., но все пак ... шест пъти в годината да мога да си позволя да почивам, брех тая работа къде я работя, трябва да е много натоварваща... миньор ли, копач на картофи, строител ли що ли....

Имаше един израз от виц "отрежи опашката на сома, че ше се гътнат децата".
Не си мисли, че чак толкова и само теб те "ограбват", ако не са едните ще са други. За това, хубаво си решил. Бий си камшика и ги остави да се оправят майните :clap:

Последно редактирано:

... все така става ... а в началото толкова се зарадвах на темата ти, защото се заблудих, че наистина ти пука за живота ти в България, а не за кинтите и как собственият ти задник да е ок!
Но какво да се прави, очевидно съм си наивна ...
Някой беше писал по темите, че е ясно как тук всички сме високи, руси, с по няколко висши, вила, а не къща на село, караме яки коли и т.н., но все пак ... шест пъти в годината да мога да си позволя да почивам, брех тая работа къде я работя, трябва да е много натоварваща... миньор ли, копач на картофи, строител ли що ли....

Имаше един израз от виц "отрежи опашката на сома, че ше се гътнат децата".
Не си мисли, че чак толкова и само теб те "ограбват", ако не са едните ще са други. За това, хубаво си ришил. Бий си камшика и ги остави да се оправят майните :clap:

Работя на 2 места, ако броим и фриилансинга стават 3. Това, че ходим на почивки не означава, че харчим по 1000 лв. за тях. И не си се объркала, наистина искам да живея и да се развивам тук. Жена ми иска да ходим в Германия, но аз съм причината да сме още тук. За управляващите не си права. Защото като беше Славчо на власт беше по-добре. От както е герб става все по-тежко! Нещо друго ако те интересува питай. :)

Работя на 2 места, ако броим и фриилансинга стават 3. Това, че ходим на почивки не означава, че харчим по 1000 лв. за тях. И не си се объркала, наистина искам да живея и да се развивам тук. Жена ми иска да ходим в Германия, но аз съм причината да сме още тук. За управляващите не си права. Защото като беше Славчо на власт беше по-добре. От както е герб става все по-тежко! Нещо друго ако те интересува питай. :)

Слушай жена ти :)

Слушай жена ти :)
Бабо Меркел, где така?
На джамия, Мустафа!

:lol:

От: За изборите

Гледам, че темичката е навлезнала в типичната балканска самовглъбеност...
Два дена да ви остави човек и па се почнахте с: "аааайде! Тукаааа ли стееее?!! Който е българин да метне салфетка за беркет версен на тия анадолски цици! Не си падате по Анадола?! Шмръкнете тва холандко тревище!".

Гледам, че темичката е навлезнала в типичната балканска самовглъбеност...
Два дена да ви остави човек и па се почнахте с: "аааайде! Тукаааа ли стееее?!! Който е българин да метне салфетка за беркет версен на тия анадолски цици! Не си падате по Анадола?! Шмръкнете тва холандко тревище!".
Типично за теве

Последно редактирано:

Виж сега, неправилно си останал с впечатление, че лично ТИ ме интересуваш, или живота ти.
Интересувам се ... като един професионален философ 8) ... от генезиса на Недоволството. След което принципа. И накрая как да го "лекуваме".
По твоите думи излиза, че ти за себе си се справяш с живота си, т.е. си доволен от себе си. Понеже имаш "семейство", НО една подробност, аз имам дете, което не е точно цяло "семейство", но все пак се грижа за него и това изисква някакви средства. Имам и куче. Отделно за мен самата трябва да се грижа. Работя на едно място, защото както споменах трябва да си отглеждам и детето, и сигурно след някоя друга година като стане по-самостоятелно, може да почна още една работа, колко му е. След всичко това, искрено и чистосърдечно ти заявявам, че прЕкосили успявам с Една почивка лятото за десетина дни. И съм доволна. Това ти го написах, не защото много ми се откровеничи, а по твоята схема, да разбереш, че никъде във всичко това не участва Сульо, който съм избрала или Пульо, който съм пренебрегнала. Схващаш ли?! В този смисъл не е интересно колко си успял и как дори в тези ужасни условия ти си джиткаш по почивки, а какво и как да се промени в средата в която живееш и от кой, за да не заспиваш вечер с мисълта, че Сульо всъщност е .... крадецът на праскови.

И точно за това дойде ред да отворя и тази тема. Защото знам, че Тотев мисли само за него си и исках да избера нещо по-добро. Исках да видя кандидати който ще кажат "аз ще направя, това и това". А то се оказа, че никой не обещава нищо, а само иска да бъде избран. Или аз не бях търсил където трябва. Това ми беше целта на темата. И евентуално да разбера мнението на колегите от форума как така някой иска да е кмет, а не предлага нищо в замяна. И как е възможно да има хора който да гласуват за тях?

Не само, че нищо конкретно не се предлага, но за първи път от 25+ години нямаше никаква реална кампания, нямаше предизборни дебати, абе направо нищо нямаше. Някои хора дори не разбраха, че изобщо е имало избори. Причината е, че управляващите си уредиха предварително победата с помощта на зомбита и цигански гласове, а опозицията е толкова смазана, че все едно я няма. Добре дошли обратно в Народна Република България! Играта е същата, играчите са други, но резултатът е идентичен.

Не само, че нищо конкретно не се предлага, но за първи път от 25+ години нямаше никаква реална кампания, нямаше предизборни дебати, абе направо нищо нямаше. Някои хора дори не разбраха, че изобщо е имало избори. Причината е, че управляващите си уредиха предварително победата с помощта на зомбита и цигански гласове, а опозицията е толкова смазана, че все едно я няма. Добре дошли обратно в Народна Република България! Играта е същата, играчите са други, но резултатът е идентичен.
Управляващите си уредиха изборите чрез фалшификация. Не виждам защо изобщо да участваме в тоя цирк и открита подигравка.

Управляващите си уредиха изборите чрез фалшификация. Не виждам защо изобщо да участваме в тоя цирк и открита подигравка.

Нали стандарта ни на живот е на едно с Германия, Франция, Сащ, Финландия и тн.

ИСТИНСКИТЕ РЕЗУЛТАТИ от изборите:

София - 77 % от имащите право на глас НЕ са гласували за новия кмет
Пловдив - 83 % от имащите право на глас НЕ са гласували за новия кмет
Варна - 73 % от имащите право на глас НЕ са гласували за новия кмет
Бургас - 60 % от имащите право на глас НЕ са гласували за новия кмет
Кърджали - 75 % от имащите право на глас НЕ са гласували за новия кмет
Благоевград - 70 % от имащите право на глас НЕ са гласували за новия кмет
Велико Търново - 70 % от имащите право на глас НЕ са гласували за новиия кмет

Платените мангали са причината за голямата "победа"на герб

ИСТИНСКИТЕ РЕЗУЛТАТИ от изборите:

София - 77 % от имащите право на глас НЕ са гласували за новия кмет
Пловдив - 83 % от имащите право на глас НЕ са гласували за новия кмет
Варна - 73 % от имащите право на глас НЕ са гласували за новия кмет
Бургас - 60 % от имащите право на глас НЕ са гласували за новия кмет
Кърджали - 75 % от имащите право на глас НЕ са гласували за новия кмет
Благоевград - 70 % от имащите право на глас НЕ са гласували за новия кмет
Велико Търново - 70 % от имащите право на глас НЕ са гласували за новиия кмет

Платените мангали са причината за голямата "победа"на герб

Бсп са моралните победители :D

БСП са пътници и не ме интересува техния резултат

А какво те интересува , че хората ги мързи да гласуват ли ? А иначе срещу задължителното гласуване пак се скочи на нож......

Който не е гласувал , сам се е отказал да използва правото си.

А какво те интересува , че хората ги мързи да гласуват ли ? А иначе срещу задължителното гласуване пак се скочи на нож......

Който не е гласувал , сам се е отказал да използва правото си.
Лошото е, че изборите са фалшифицирани и тоя път има бруууууутални доказателства за това. Няма победители, всички сме губещи.

Горе