Напълно си прав, не съм ти хванал идеята. Но причината е, че нямаш такава. За сметка на това пък имаш цел - да се правиш на интересен по не особено интересен начин. Докато това ти е цел, съжалявам приятелите ти (ако въобще имаш такива) и въобще хората около теб.И ти не си хванал идеята. Нормално, нали и ти си промивка. Това което си написал е сътворено от болния ти мозък и р в стила на недоказано се философ. Всъщност идеята е да си наясно със света, но да виждаш хубавото и да се възползваш от възможностите. Слабашко е да си мрачен, нещастен и да не виждаш нищо друго освен лошото. Дори не е слабашко, а е по-скоро да се замислиш за самоубийство. Спрете да четете хората и да си го разбирате по вашия крив начин. Пречите на себе си така.
Сигурно. За разлика от твоята велика идея за живота.Напълно си прав, не съм ти хванал идеята. Но причината е, че нямаш такава. За сметка на това пък имаш цел - да се правиш на интересен по не особено интересен начин. Докато това ти е цел, съжалявам приятелите ти (ако въобще имаш такива) и въобще хората около теб.
И кое му е смешното, нужник? Традиция спазвана от векове да се дравят пари на младоженците? В миналото е било злато и сребро а в по-модерните времена банкноти... Ама то на еврошебеците всичко им е смешно точно кактто при макаците ( вид маймуна, докаде стигнахме да се пояснява кое какво е ... ужас много ниско ниво)
Да ти кажа, не е баш така по света и дори в кочината ЕС иди се дръвчи там на ченге или пробвай да му покажеш среден пръст.....Човек, това е световен проблем - умишлено налаган модел. Ако загледаш видеата на изселващи се канадци, всички изтъкват като причина високата престъпност и нападения от наркомани в делириум. Това си е адженда на WEF, може би с цел противопоставяне на различни слоеве на обществото, за да се избиват едни други.
Доколкото това е проблем на ЕС, той се дължи на следването на доктрината на ДД. Друга доктрина е медицината - и там нещата са тотал щета в глобален аспект.
Нищо, хомо. Накичи се и ти така. Снимай се и се качи.И кое му е смешното, нужник? Традиция спазвана от векове да се дравят пари на младоженците? В миналото е било злато и сребро а в по-модерните времена банкноти... Ама то на еврошебеците всичко им е смешно точно кактто при макаците ( вид маймуна, докаде стигнахме да се пояснява кое какво е ... ужас много ниско ниво)
Ето с останалите шебеци дигайте палче за евро влакчето със сълзички на очите, че може и да пропуснат да ви онодат ( става дума за секс ). И двата случая това палче ще трява да си го пъхате сами послеНищо, хомо. Накичи се и ти така. Снимай се и се качи.
Ако вашите са били така, те разбирам.
Леле, как се срина Хърватия след приемането в Еврозоната:
След 1 година в еврозоната - каква е средната заплата в Хърватия и кои са най-добре платените професии
Най-високите заплати продължават да са в столицата Загребmoney.bg
Eдна година в Шенген и евÑозонаÑа - какво Ñе пÑомени в Ð¥ÑÑваÑиÑ
ÐÑакваниÑе позиÑиви Ð¾Ñ Ð¿ÑиеманеÑо на евÑоÑо Ñа Ñе ÑеализиÑали, оÑÑиÑÐ°Ñ Ð¿Ð¾Ð»Ð¸ÑиÑи, докаÑо гÑажданиÑе вÑе оÑе Ñе адапÑиÑаÑwww.investor.bg
Милиони ще се спестяват от обмени и превалотиране, а това е само капка в морето.
Българския като не сме в еврозоната и Шенген намалява ли или поне същия ли остава?Уж спестяваме,вдигаме стандарта, а в същото време задлъжняваме ?
Приблизително 160 млн. евро разходи за икономиката са спестени просто защото не е необходимо да се конвертират валути, каза Приморац, цитиран от местните медии.
Членството в Шенген означава по-лесно и бързо преминаване през граници, както на хора, така и на стоки, а това дава съществен тласък на хърватската икономика, в която туризмът е водещ сектор.
За нашата икономика туризма важен ли е?
За удобството може да е така, но за спестяването от комисионни не бих се надявал много. Като ти падне този разход, който за банките е бил много лесен и приятен приход, да не мислиш че няма да надуят някоя и друга таксичка за да компенсиратАз съм за еврото и Шенген. Това само на мен ще ми спестява по няколко стотин лева месечно комисионни от превалутиране и ще е немалко удобство като излизам извън страната (което се случва със самолет и на борда така или иначе се плаща в евро, но поне ще минавам като бял човек през гишето за европейци).
Как да ти го кажа, така че да ме разбереш... Ти като си по-подготвен от мен, пробвай да ме обориш. Поне веднъж. Тролването е лесно.Бъди все така глупак и се включвай неподготвен в разговорите тук.
Че то и сега сега се минава от там с паспортно поне ще минавам като бял човек през гишето за европейци).
Ако няма превалутиране ще плащаш за трансфера споко. Минаването на дадена граница ли те прави човек? Ако това е основание да сме в Европа определено не трябва да сме там. Щом за ттях и за самите нас сме нормални хора само ако сме в еврозоната определено трябва да бягаме далече от това блато...Аз съм за еврото и Шенген. Това само на мен ще ми спестява по няколко стотин лева месечно комисионни от превалутиране и ще е немалко удобство като излизам извън страната (което се случва със самолет и на борда така или иначе се плаща в евро, но поне ще минавам като бял човек през гишето за европейци).
Българския като не сме в еврозоната и Шенген намалява ли или поне същия ли остава?
От статията в Инвестор.бг се четат два ключови факта:
За нашата икономика туризма важен ли е? А привличането на инвеститори? Пълноправното членство в съюза е сигнал за повишена стабилност и надеждност на пазара в страната. Отделно улеснения трансфер на стоки през границите е допълнителен бонус. Остава само нашите празноглавци в парламента да се стегнат малко.
Аз съм за еврото и Шенген. Това само на мен ще ми спестява по няколко стотин лева месечно комисионни от превалутиране и ще е немалко удобство като излизам извън страната (което се случва със самолет и на борда така или иначе се плаща в евро, но поне ще минавам като бял човек през гишето за европейци).
Очакваните позитиви от приемането на еврото са се реализирали, отчитат политици, докато гражданите все още се адаптират
Въведохме еврото преди малко по-малко от година - и почти половината от анкетираните смятат, че това решение е лошо. За по-малко от една трета еврото е нещо добро. Около 17 на сто смятат, че то има своите положителни и отрицателни страни.
Животът е скъп за всички. Еврото ли е виновно?
Тук респондентите можеха да дадат няколко отговора, но най-много гласове получи този, че търговците и желанието за големи печалби са виновни. Новата валута е вторият най-често срeщан отговор, следван от правителството, което закъсня с мерките за контрол на цените.
Така че все пак еврото не е виновно за влиянието върху стандарта. Или не е само то виновно. Както се случва - комбинация от няколко обстоятелства. Достатъчно, за да работим всички заедно за по-добър стандарт и да се откъснем от дъното на Европа. И правителството трябва да работи преди всичко върху това.
Разходите се повишиха веднага след като Хърватия замени своята валута куна с евро на 1 януари, тъй като търговците закръглиха цените в новата валута.
Това накара правителството да предприеме мерки срещу търговците на 5 януари, като ги предупреди, че ще наложи глоби, ще отмени енергийните субсидии или ще повиши данъците, освен ако не върнат цените обратно на нивата преди еврото.