.ъщата причина поради която Крум и ония другия мизерник са гурбетчии в Европа, а в същото време милеят за колхозното блато
Не знам защо си губите времето с форумните орки, оставете ги да си пишат а Блинки да им пляска отстрани като ким чен ун
Виж файлът 31714
Сори, но Блинки на такова нещо не пляска.Не знам защо си губите времето с форумните орки, оставете ги да си пишат а Блинки да им пляска отстрани като ким чен ун
Виж файлът 31714
Ремайндерчето от Враца ли е?Я, врачанскио гъз станал много отворен, от целия форум ти си тоя къде най-много си цункал руски дупенца. Явно та е боднал некой западен уй и завъртя плочата. Бил ни обяснявал с оня другия дебил, тъжна история.
По-скоро някъде от по морето. Ти си от враца, доколкото помня, нали? У врачанско сичко е другари, баце.Ремайндерчето от Враца ли е?
Да от Враца съм, та за това се чудя. Мога да го предизвикам на надпиване с боза и надяждане се мекици на пазара до у-ще Ботев Ма, той ще ми излезе с некви полски мурафети и няма да дойдеПо-скоро някъде от по морето. Ти си от враца, доколкото помня, нали? У врачанско сичко е другари, баце.
Ремайндерчето от Враца ли е?
Ако е врачанин във възрастовия диапазон 40-60 години почти е сигурно, че го познавам. А ако е така никога няма да си признаеДалеч е от морето. Той да си каже, ако иска.
Поляк е той.Далеч е от морето. Той да си каже, ако иска.
Поляк е той.
Тъжното е, че никой не проявява достатъчно интерес към него, та да му набара личните данни и да ги плесне публично тука. Имам предвид такъв интерес, какъвто въпросният цирей прояви към моя милост.
Цяла Полша, него гледа Трябва да е балкански Лъв...Ми, като му гледам визията, не дава вид на лош човек, даже не вЕрвам, че "етикетите" дето ги лепи на орицата из нета да може да им ги каже в очите.