нещо против световната банка ли имаш или беше дотук с доводите
Не, но не сме ли 2024 и да има статистики за 2023-та? И това чудо линк няма ли все пак?нещо против световната банка ли имаш или беше дотук с доводите
Израел и великите сили стоят зад атаката на Хамаз и взимането на заложници, за да може да изместят фокуса от Украйна. ЦРУ организира всичко. Не вярвайте на никой, повярвайте ми.То затуй "великите сили" са изместиха при камиларите, там си боНбят наред без да очакват некъв по-сериозен отговор... и да може дебилите да им се радват.. колко са "велики".
Израел и великите сили стоят зад атаката на Хамаз и взимането на заложници, за да може да изместят фокуса от Украйна. ЦРУ организира всичко. Не вярвайте на никой, повярвайте ми.
Посолството ни е много по-добор от посолството ви...
"Възраждане" и Румен Петков се озоваха в Москва в деня на смъртта на Навални - Булевард България
Депутатите Коста Стоянов, Ангел Георгиев и Ивелин Първанов от "Възраждане" се оказаха на необявена визита в Москва навръх втората годишнина от руската инва...boulevardbulgaria.bg
Сега остава да разберем чадър или тесла са ползвали наштеЗнаех си, че беге връзката в тая сага е много по-дебела. Един тъпче притежателката на опозиционните акции за милиони, а други отиват тайно до Сибир, тепат рогоносеца и се връщат за официалното събитие в Масква, осигурявайки си алиби-бетон.
Ударна доза витамин С, та да му предизвикат тромб.Сега остава да разберем чадър или тесла са ползвали наште
Ми не са разбира се. Докато сме в ЕС и без армия винаги ще е едно или друго посолство.Изобщо не става дума за деня, а за тва че тия не са по-различни от ДаБГ, просто е друго посолството.
Посолството ни е много по-добор от посолството ви...
"Възраждане" и Румен Петков се озоваха в Москва в деня на смъртта на Навални - Булевард България
Депутатите Коста Стоянов, Ангел Георгиев и Ивелин Първанов от "Възраждане" се оказаха на необявена визита в Москва навръх втората годишнина от руската инва...boulevardbulgaria.bg
Е па, може да решили да замазват положението. Неприятелска не означава вражеска както се опитват да ни втълпят от ЕС Нали беше свободна икономика, свободни пазари, демокрация? Може да искат да въртят някакви бизнеси.Е, не е новина, че клик-бейт сайтовете си правят измислени сензациики. Проблема за мен е, чий го дирят родни дипатати в страна, която ни е обявила за неприятелска държава?
страна, която ни е обявила за неприятелска държава?
Румбата, който е обявил "озоваването" си в Масква.
Е, не е новина, че клик-бейт сайтовете си правят измислени сензациики. Проблема за мен е, чий го дирят родни дипатати в страна, която ни е обявила за неприятелска държава?
Аргументът на Нийд че не щял да кара руски коли докара темата дотука.И какво общо имат тези неща с въвеждането на еврото в страната? Навални, Русия и не знам още какво? Или админа да слее двете теми, че най-сетне се стигнат поне 1500 страници.