За или против влизането на България в еврозоната

За или против сте за влизането на България в еврозоната?

• За

Votes: 40 59.7%
  • Против

Votes: 28 41.8%

• Общо гласове
    67
То затуй "великите сили" са изместиха при камиларите, там си боНбят наред без да очакват некъв по-сериозен отговор... и да може дебилите да им се радват.. колко са "велики".
Израел и великите сили стоят зад атаката на Хамаз и взимането на заложници, за да може да изместят фокуса от Украйна. ЦРУ организира всичко. Не вярвайте на никой, повярвайте ми.

Израел и великите сили стоят зад атаката на Хамаз и взимането на заложници, за да може да изместят фокуса от Украйна. ЦРУ организира всичко. Не вярвайте на никой, повярвайте ми.

Така ли си изфантазира коментара ми? Тъжна история.

Посолството ни е много по-добор от посолството ви...

Знаех си, че беге връзката в тая сага е много по-дебела. Един тъпче притежателката на опозиционните акции за милиони, а други отиват тайно до Сибир, тепат рогоносеца и се връщат за официалното събитие в Масква, осигурявайки си алиби-бетон. ;)

Знаех си, че беге връзката в тая сага е много по-дебела. Един тъпче притежателката на опозиционните акции за милиони, а други отиват тайно до Сибир, тепат рогоносеца и се връщат за официалното събитие в Масква, осигурявайки си алиби-бетон. ;)
Сега остава да разберем чадър или тесла са ползвали наште 🤭

Сега остава да разберем чадър или тесла са ползвали наште 🤭
Ударна доза витамин С, та да му предизвикат тромб. ;)

Изобщо не става дума за деня, а за тва че тия не са по-различни от ДаБГ, просто е друго посолството.
Ми не са разбира се. Докато сме в ЕС и без армия винаги ще е едно или друго посолство.

Рискувам пак да ми бъде лепнат етикет от форумните дебили... ма статията е топ показно за промивка...

Били там в деня на смъртта на Навални
Били там навръх от втората годишнина от конфликта
Отишли там без да предупредят журналятата, дано поне са питали майките си.
Руменчо и той са озовал там барабар Петканов с мъжете.
Възраждане и КортниКокс не били коментирали Навални.

На някой места коригираха промивката щото явно са усетиха за Румбата, който е обявил "озоваването" си в Масква.

Screenshot_20240220-083015~2.png

Е, не е новина, че клик-бейт сайтовете си правят измислени сензациики. Проблема за мен е, чий го дирят родни дипатати в страна, която ни е обявила за неприятелска държава?
Е па, може да решили да замазват положението. Неприятелска не означава вражеска както се опитват да ни втълпят от ЕС ;) Нали беше свободна икономика, свободни пазари, демокрация? Може да искат да въртят някакви бизнеси.

страна, която ни е обявила за неприятелска държава?

За каква да ни обяви след всички неприятелски действия от страна на слугинажа? Похвално е поне, че използваш точния термин.

Колкото до Румен Петков - той не крие връзките си с посолството на Русия. Напротив, афишира ги много агресивно, защото това е силно непопулярно политическо действие в момента. Щом да поддържаш връзки с ''врага'' е толкова непрестижно, не виждам за какво реват соросоидните парцали? Намекът, че Русия плаща на родни политици е повече от смехотворен. За какво им плаща? Какви успехи в полза на Русия са пожънали въпросните екскурзианти???

Румбата, който е обявил "озоваването" си в Масква.

Като не следите Поглед инфо, така ще е. Ще разбирате впоследствие. ;)

Е, не е новина, че клик-бейт сайтовете си правят измислени сензациики. Проблема за мен е, чий го дирят родни дипатати в страна, която ни е обявила за неприятелска държава?

А, кликбейт било.. в статията няма ли отговор на твоя проблем?

Неприятели сме щото сме част от ЕС, хънгритата и те са неприятели. Ма тва е един друг кликбейт.

Иначе правим всичко възможно да си заслужим мястото у листата де...

И какво общо имат тези неща с въвеждането на еврото в страната? Навални, Русия и не знам още какво? Или админа да слее двете теми, че най-сетне се стигнат поне 1500 страници.

И какво общо имат тези неща с въвеждането на еврото в страната? Навални, Русия и не знам още какво? Или админа да слее двете теми, че най-сетне се стигнат поне 1500 страници.
Аргументът на Нийд че не щял да кара руски коли докара темата дотука.

Горе