tedkata_m
Well-Known Member
Що така злобно, рийч ли няма?Пак си тотално неадекватен, по-добре ходи си хакни още 1 бустер, че работата не е добре.
Що така злобно, рийч ли няма?Пак си тотално неадекватен, по-добре ходи си хакни още 1 бустер, че работата не е добре.
Копна ли го вече, братле? Мнооооо силно!Как българският пенсионер си живурка с 523 лева месечно
Вече и Европа се убеди, че ние сме чешит народwww.dunavmost.com
Баба ти и дядо ти как си живуркат? 1-ро поколение софиАнци?Копна ли го вече, братле? Мнооооо силно!
Той не знае защото ме ходи да ги вижда. Пази ги от ковид или току виж ги набил само защото са пенсионери…Баба ти и дядо ти как си живуркат? 1-ро поколение софиАнци?
Старичък съм, починаха отдавна. Други въпросчета за произхода ми имаш ли? Ако искаш ще ти дам отчет и за приходите ми.Баба ти и дядо ти как си живуркат? 1-ро поколение софиАнци?
Точно тази ли ни даваш за пример? Продънената алкохолична залязла "звезда"? Ужас, да ви се изтаковам на примерите. Когато си имаш мнение хубаво, но когато си публична фигура, уж пример (да се изсерем на примера де), тогава трябва доста да си обран в изказа си. Дали ще хейтиш обратни или черни, или други групи, това рано или късно се връща като бумеранг. Но ограничен човек като теб трудно ще го разбере.
Точно тази ли ни даваш за пример? Продънената алкохолична залязла "звезда"? Ужас, да ви се изтаковам на примерите. Когато си имаш мнение хубаво, но когато си публична фигура, уж пример (да се изсерем на примера де), тогава трябва доста да си обран в изказа си.
Да, за такива дето я пускат тук да и четем бисерите, явно е още някъде публична. Тикат я по някакви предавания, бутат я насам натам, и е как да ти го обясня максимално правилно - публична по принуда, иначе е залязла много отдавна. Особено там където се подвизаваше. Радвам се, че като Крумов схващаш "бързо".Хем "залязла", хем "публична"?
Или първо е била залязла, ама след "изтаковането" е станала публична?
Важно е да сме прецизни в дефинициите.
Запомни го добре, всеки има правото да бъде какъвто си иска и съм много скептичен, че няма обратни там където мислиш, че е много "девствено" мястото. Много облъчен урод трябва да си, за да се хващаш само за това, което по цял свят го има като водеща черта.
Ти колко си изветрял не е истина...Жената си го казва не и дреме кой с кой и какво си завира. Искам да видя колко си толерантен когато потен, мазен чичак с прашки се плесне пред децата ти по прашки по време на прайда въртейки гъза...Точно тази ли ни даваш за пример? Продънената алкохолична залязла "звезда"? Ужас, да ви се изтаковам на примерите. Когато си имаш мнение хубаво, но когато си публична фигура, уж пример (да се изсерем на примера де), тогава трябва доста да си обран в изказа си. Дали ще хейтиш обратни или черни, или други групи, това рано или късно се връща като бумеранг. Но ограничен човек като теб трудно ще го разбере.
Запомни го добре, всеки има правото да бъде какъвто си иска и съм много скептичен, че няма обратни там където мислиш, че е много "девствено" мястото. Много облъчен урод трябва да си, за да се хващаш само за това, което по цял свят го има като водеща черта.
Пука ми къде работиш. Пак ще ти го повторя, щом си говорите за това, явно си го искате, аз друго обяснение нямам. Не е нормално това да ви е единствената асоциация с Европа. Явно много са ви подгонили гейовете нещо. Нищо не изпускам, яд ме, че сте доста ограничени хора. Но каквото такова. Все пак трябва да се живее с всякакви.Имай предвид че не всички работим в джендър-флуидна среда като тебе и е трудно да ти влезем в положението всеки път.
... а положението ти изглежда е да си стискаш дупките в продължение на 8 часа, та да не влезе нещо в тях, и след това да изпуснеш насъбраната пара у форума!
Ама не съм и целял да съм известен. Това няма как да се случи....първо, защото не ходя на такива места, второ не познавам такива хора, трето много преди това ще е на земята. А за какво става дума бе, човек, става дума, че гейовете идват. Къде ги видехте така описани по улиците? Явно ходите на някакви много специални места с контрата, че така ясно и дълбоко да са се запечатели в съзнанията ви. В момента виждам едно, някаква омраза към нещо, което според вас е лицето на Европа. Еми добре, щом така ви го вижда мозъчето, няма лошо, аз други неща виждам. Прочети какво написах в отговора на предния си цитат на контрата, което и теб касае пряко.Ти колко си изветрял не е истина...Жената си го казва не и дреме кой с кой и какво си завира. Искам да видя колко си толерантен когато потен, мазен чичак с прашки се плесне пред децата ти по прашки по време на прайда въртейки гъза...
Изобщо не става дума за обратни за или против. Казах ви отдавна извадете ги тея глави от задниците си.
Ти си в някаква страшна Матрица пич. Не истина...Пука ми къде работиш. Пак ще ти го повторя, щом си говорите за това, явно си го искате, аз друго обяснение нямам. Не е нормално това да ви е единствената асоциация с Европа. Явно много са ви подгонили гейовете нещо. Нищо не изпускам, яд ме, че сте доста ограничени хора. Но каквото такова. Все пак трябва да се живее с всякакви.
Ама не съм и целял да съм известен. Това няма как да се случи....първо, защото не ходя на такива места, второ не познавам такива хора, трето много преди това ще е на земята. А за какво става дума бе, човек, става дума, че гейовете идват. Къде ги видехте така описани по улиците? Явно ходите на някакви много специални места с контрата, че така ясно и дълбоко да са се запечатели в съзнанията ви. В момента виждам едно, някаква омраза към нещо, което според вас е лицето на Европа. Еми добре, щом така ви го вижда мозъчето, няма лошо, аз други неща виждам. Прочети какво написах в отговора на предния си цитат на контрата, което и теб касае пряко.
Каза го изплашения от нашествието на обратните.Ти си в някаква страшна Матрица пич. Не истина...
Дебил си ти момче, тотален! Смисъла на публикацията е, че в толкова хубавата "европейска" и високо развита България "европейски" българопитеци заплащават дете и майка му да ми извадят очите заради изказано мнение.Каза го изплашения от нашествието на обратните.