contra
Well-Known Member
Е нали това рашанското плагиотус копейкинус
Адвего Плагиатус? Само за Уиндоус е, а онлайн версията е кошмарно бавно.
Искам друго.
Е нали това рашанското плагиотус копейкинус
Я кажете с какво чеквате дали даден текст е плагиатстван?
Демек кой ви е любимият plagiarism checker?
Има ли "индустриален стандарт", който се ползва от протата?
Plagiarism Checker Free | Accurate with Percentage
Plagiarism checker is free and accurately detects copyright content (text) from assignments or Documents with 0$ cost and ONE-click essay checker.plagiarismdetector.net
Виж и това:Това ми е първия резултат в Гугъл, обаче нещо много оптимистични резултати ми дава, т.е. излиза че е бахти лесното да се уникализира текст.
Нема ли нещо по-строго, така да ми пресече ентусиазъма?
Ама айде.. че не съм отворил още другата бутилка ...
То за това ти "мота", щото явно прави некви реални сърчове. Тия другите, кой знае в какви кешовици се омотват, али дори по някакви готови формули да работят.. Всъщност, някой да е светнат как точно правят гимнастиката?Тия на първите места в серпа ми дават че текстът бил 80% уникален, а руските и двата ми дават 9-10% уникалност, което си е и реалното положение
То за това ти "мота", щото явно прави некви реални сърчове. Тия другите, кой знае в какви кешовици се омотват, али дори по някакви готови формули да работят.. Всъщност, някой да е светнат как точно правят гимнастиката?
Веднага ти казвам основната им опорка - Свободен пазар, което веднага може да бъде контрирано с - войната на ЕС с китайските стоки и субсидииДа, това пък с наливането в китайския комунистически режим, това верно кърти миФки отсекъде Ако и тук му намерят колая и сглобят някак си една арабийска причина да изкажат, ще ги призная за топ троляци, нашите славни ботове
За това и не мога да схвана логиката на болните им мозъци. Хем уж пари ги интересуват а все пеят мантри за свобода и демокрация , в тях пари нема.То и с раша същата работа, и там се налива яко
Интереса - клати феса, даже и на форумно ниво
Страхотен първи пост в форума, давай още, приятелю