Нуждаещия се вече каза, че било повръщня когато бях пуснал цитат от същия източник...Уточнявай откъде са тия цитати, че тука половинта публика са на малко по-ниско образователно ниво и като няма меме картинка, я стоплят, я не...
Найлоновите чанти се перяха и простираха.
Понеже не ми се занимава да отговярм на всичките глупости ще кажа само за някой:
И отваря скоба за моя пост за дамджаната с първака. Сърце европейско не трае замирише ли на джибриКакто вече споменах - низък консумеризъм. Освен това повечето или не са верни, или са силно преувеличени.
А и като гледам, и на Митко (автора) демокрацията не е повлияла много по-добре
Тъне в лукс и висок западноевропейски стандарт завалията.
Това във ваше село ли е? Защото моите купони минават по друг начин.Както вече споменах - низък консумеризъм. Освен това повечето или не са верни, или са силно преувеличени.
А и като гледам, и на Митко (автора) демокрацията не е повлияла много по-добре
Тъне в лукс и висок западноевропейски стандарт завалията.
Да, хич. Както ви написах, като сте били в този период, можете да говорите. Всичко казано е така. Имаше найлонови много преди демокрацията. Ама как да знаеш.Гнусна лъжа! Найлонките се появиха при демокрацията и някои още си ги перат, въпреки бурния капиталистически разцвет.
Иначе, всичко в поста е вярно.
Бил съм пионерче (с червена връзка), демек доста компетентно мога да обяснявам за соца.И не ни обяснявай кое е истина или не, като дори не си бил заблуден сперматозоид тогава.
Бил си пионерче, това са много по-късни години момче. Бил си пионерче с дънки, нали? Много си далеч от истинската мизерия на соца. За това нищо не може да кажеш. Но пък не пречи да пишеш глупости.Бил съм пионерче (с червена връзка), демек доста компетентно мога да обяснявам за соца.
Има поне няколко човека в темата с малко повече соц "стаж", ама ти не си от тях, чавдарче неузряло
Щом си чакал за лада знаеш, че можеше да се вземе москвич или вартбург без да чакаш и без претенции за цвят. Знам, малко разваля за мита за 10-15 години чакане на ред за кола ама....Бил си пионерче, това са много по-късни години момче. Бил си пионерче с дънки, нали? Много си далеч от истинската мизерия на соца. За това нищо не може да кажеш. Но пък не пречи да пишеш глупости.
По-голям съм от вас. Щом съм чакал с баща ми за Лада. И съм слабял тия шитави спални.
Колко много преди??? Дай доказателства, щото всеки пост ти е евтина пропаганда.Имаше найлонови много преди демокрацията.
И много по-прост, ама жив и здрав.По-голям съм от вас.
Края на 80-те. С тъмносини изгладени панталони и бяла ризка. Бях и звеневи или каквото там му се викаше - демек отговарях за 10 човека от класа. И веднъж ме ошамари публично церемониалмайсторката (забравих точната титла, във всяко у-ще имаше по една) понеже обърках строяБил си пионерче, това са много по-късни години момче. Бил си пионерче с дънки, нали? Много си далеч от истинската мизерия на соца. За това нищо не може да кажеш. Но пък не пречи да пишеш глупости.
Колко по-голям може да си като си стигнал само до чавдарче?По-голям съм от вас.
Дружинна ръководителка???церемониалмайсторката (забравих точната титла, във всяко у-ще имаше по една)
Именно.Дружинна ръководителка???
Не ще да е бил лесен животът на един швестер в дълбокия соцПо-голям съм от вас. Щом съм чакал с баща ми за Лада. И съм слабял тия шитави спални.